RSS

Počinje isplata studentskih kredita i stipendija

23 okt

Saletov dinar-novcanice-od-1000-dinara

Isplata poslednje dve rate studentskih stipendija i kredita počeće oko 25. oktobra, rečeno je Slušaonici 6 u Ministarstvu prosvete. Studenti će iznos od 16.800 dinara moći da podignu u svim  filijalama Unikredit banke.

„Potrebno je da studenti otvore besplatan studentski tekući račun u bilo kojoj ekspozituri Unikredit banke u Srbiji. Od dokumenata su im potrebni lična karta i indeks na uvid”, kazao je rukovodilac grupe za učeničke i studentske kredite i stipendije u Ministarstvu prosvete Stevica Pivarski.

Kotext 25 stipendija

Pivarski je dodao da se  svim detaljima isplate studenti se mogu nformisati na visokoškolskim ustanovama.

U medijima se prethodnih dana pojavila i informacija da studenti koji su diplomirali tokom leta nemaju prava na zaostale stipendije. Na pitanje naše redakcije zašto je to tako Stevan Pivarski je rekao da ta vest nije tačna.„Poslednje dve rate dobiće i akademci koji su osnovne studije završili u nekom od letnjih rokova prethodne akademske godine”, objasnio je Pivarski.

1a47c-autocad2bbeograd2bsale

U Boru, Prokuplju, Blacu, Bujanovcu, Leposaviću, Lešku, Zvečanu, Kosovskoj Mitrovici i Kragujevcu, studenti će moći da izvrše naplatu studentskog čeka na isplatnim mestima Pošte Srbije.

Izvor: Slušaonica 6

 
 

Postavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.