RSS

„Budi VIP student“ konkurs za praksu

„Budi VIP student“ konkurs za praksu

Vip mobile otvara vrata šestoj generaciji studenata u okviru projekta korporativne odgovornosti „Budi Vip student“. U selekciji je od 2007. učestvovalo više od 800 studenata, 96 je nagrađeno, a njih 14 je iskoristilo šansu da započne profesionalnu karijeru u Vipu. Projekat podržavaju Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija, državni univerziteti u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu, kao brojni fakulteti i studentske organizacije.

Šestu godinu zaredom kompanija Vip mobile raspisuje jedan od najvećih konkursa društvene odgovornosti u oblasti visokog obrazovanja „Budi Vip student“ koji omogućava studentima da steknu prvo radno iskustvo u oblasti telekomunikacija.

Pravo učešća imaju redovni studenti završnih godina osnovnih studija državnih fakulteta tehničke IT i biznis orijentacije, koji treba da uđu proces selekcije do 21. januara 2013. godine. Dvadeset najboljih kandidata biće nagrađeno plaćenom dvomesečnom letnjom praksom u Vipu, uz mentorstvo menadžera Vipa tokom prakse i master studija, dobiće i notebook računare i smart telefone iz Vipove ponude, a očekuju ih i tri edukativna seminara iz oblasti poslovnih veština.

„U skladu sa svojim poslovnim aktivnostima, angažovanjem uspešnih i talentovanih mladih ljudi, kompanija Vip mobile pruža priliku najboljim studentima da se dodatno usavršavaju i stiču praktično znanje iz oblasti telekomunikacija. U proteklih 5 godina, 96 Vip studenata tokom letnjeg raspusta sticalo je profesionalno iskustvo učeći od starijih kolega, a njih 14 dobilo je mogućnost da svoju karijeru grade u našoj kompaniji.“, istakao je Tanasis Kacirumpas, direktor Vipa.

Redovni studenti završnih godina osnovnih studija odabranih državnih fakulteta IT i biznis orijentacije Univerziteta u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Kragujevcu pozvani su da se prijave za učešće na konkursu. Nephodno je da kandidati imaju minimalnu prosečnu ocenu 8 na studijama u toku prijavljivanja, odlično znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računaru, kao i upis master studija u akademskoj 2013/2014 godini. 

Poslovni kurs

Prilikom procesa selekcije, kandidati će proći kroz  tri eliminacione faze. U prvom krugu, zainteresovani studenti, koji ispunjavaju uslove, imaće priliku da pošalju svoj CV i odgovore na tri postavljena pitanja na engleskom jeziku. U drugi krug prolazi 60 kandidata koje očekuju individualni intervjui sa predstavnicima kompanije, na osnovu kojeg će biti odabrano 40 kandidata koji prolaze u treći, finalni krug selekcije, gde će se nadmetati kroz kreativne radionice i interaktivne igre. Nakon završnog vikenda, stručni žiri će krajem marta 2013. godine odabrati novih 20 Vip studenata.

Kalendar događaja:

07.12.2012. – 21.01.2013. Prvi krug selekcije, slanje prijava

22.01.2013. – 10.02.2013. Selekcija prijava, odabir 60 kandidata koji prolaze u drugi krug

12.02.2013. – 28.02.2013. Drugi krug selekcije, individualni intervjui

15.03.2013. – 16.03.2013. Treći krug selekcije, finalni vikend

29.03.2013. Proglašenje stipendista

April 2013. Svečana dodela diploma

01.07.2013. – 30.08.2013. Dvomesečna plaćena praksa u Vipu

Prijave i info na linku ispod

https://www.facebook.com/pages/1000-studentskih-praksi/187139398055855

 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
<span>%d</span> bloggers like this: