RSS

Novi konkursi za donacije EU u 2014 godini

08 jan

U 2014 godini otvoren je veliki broj konkursa za donacije Evropske UnijeRokovi za podnošenje projekata se brzo približavaju. Ako želite da budete uspešni neophodno je da pocnete sa pripremama na vreme. BSN je za vas organizovao novu info sesiju i treninge za otvorene i najavljene konkurse. A pripremili smo i drugo izdanje Vodica za pripremu i pisanje projekata 2014 – 2020, sa ciljem da se unapredi broj uspešnih EU projekata i kvalitet ostvarenih rezultata na Balkanu.

 


Info Sesija „Novi Evropski programi i fondovi za 2014  – 21. Januar – Beograd

Ako želite da saznate koji su vam EU fondovi na raspolaganju tokom 2014. godine i koji ce konkursi za bespovratna sredstva biti raspisani?; Koje izvore finansiranja pored donacija možete da koristite i kako do njih da dodete?; Pozivamo Vas na interaktivno predavanje koje ce pružiti ucesnicima jasan pregled ciljeva EU fondova za Srbiju kako biste odabrali one koji najviše odgovaraju potrebama Vaše organizacije. Polaznici ce takode dobiti informacije o tome koji su ostali izvori finansiranja na raspolaganju pored bespovratnih sredstava EU fondova.

 


Priprema i pisanje projekata za EU fondove 2014 –  25. Januar 2013 – Beogad

Ako želite da napišete projekat za otvorene i najavljene konkurse EU i savladate nove metodologije koje garantuju visoke ocene donatora, tim vodecih domacih i inostranih eksperata pružice Vam neophodne informacije o sredstvima koja su Vam na raspolaganju i kako da za njih aplicirate na najbolji nacin. Inovativna metodologija BSN tima zasniva se na kombinaciji teorije i prakticnog rada na Vašim projektnim inicijativama. Ukoliko želite da pokrenete svoj EU projekat ili ste vec zapoceli rad na projektu pomoci cemo Vam da ga usavršite u skladu sa kriterijumima za najviše ocene donatora.

Iskusni eksperti za EU projekte vam stoje na raspolaganju, da vam pruže podršku da pronadete adekvatan izvor finansiranja za vaše projektne ideje, da razjasnite svako pitanje: kako rade EU programi i fondovi, koji su prioriteti donatora u narednom periodu i koje su metodologije za pisanje predloga projekata najuspešnije; kako bi maksimalno iskoristili fondove koje nam je Evropska Unija stavila na raspolaganje.Za registraciju za  Info Sesiju ili EPP 2020 potrebno je  da pošaljete Vaše podatke (ime, prezime, broj telefona i naziv organizacije) na info@balkansecurity.net Kotizacija za Info Sesiju je 20 EUR a za EPP trening 75 EUR.

BSN Guide for project development and proposal writing 2014 – 2020 sa fokusom na EU finansiske programe i predstojece konkurse za Balkan, možete poruciti preko meila po ceni od 40 EUR.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte Ratka Bojovica na Mob. 069 822 0914  od 11 do 17h, ili posetite www.balkansecurity.net  Pozivamo sve koji su zainteresovani zapoljoprivredni i prehrambeni sektor da posete sajt  za FP7 Compete projekat

Advertisements
 
Ostavite komentar

Objavljeno od strane na 8. januara 2014. in Balakn Security Network

 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: