RSS

CIVIL RIGHTS DEFENDERS – KONKURS ZA PRAKSU

31 jan

LOKALNA KANCELARIJA MEĐUNARODNE NEVLADINE ORGANIZACIJE CIVIL RIGHTS DEFENDERS U BEOGRADU POZIVA ZAINTERESOVANE APSOLVENTE I DIPLOMCE FAKULTETA DRUŠTVENIH USMERENJA DA SE PRIJAVE NA KONKURS ZA PRAKSU NA PROJEKTU MOOT COURT COMPETITION.

Civil Rights Defenders - konkurs za praksu

Nevladina organizacija Civil Rights Defenders je međunarodna organizacija sa sedištem u Švedskoj, a četiri lokalne kancelarije nalaze se u Beogradu, Sarajevu, Prištini i Tirani. Kroz brojne programe i saradnju sa drugim organizacijama, organizacija se pre svega bori za poštovanje i očuvanje ljudskih prava.

Jedan od projekata organizacije jeste i takmičenje studenata prava Moot Court Competition, simulacija suđenja iz oblasti ljudskih prava, o kome više možete pročitati ovde. Ove godine takmičenje će se održati u Subotici u aprilu, dok se kvalifikaciono takmičenje za narednu godinu održava krajem juna.

Za potrebe projekta Moot Court Competition raspisan je konkurs za praksu, na poziciji Asistent na projektu.

Opis zaduženja:

Poslovi u vezi sa organizacijom takmičenja, smeštaja i prevoza takmičara, kao i prevodom i iznajmljivanjem opreme, uz stalni nadzor Koordinatora projekta. Pored navedenog, praktikant će imati priliku da učestvuje u administrativnom delu projekta, a eventualno i u radu na drugim projektima organizacije.

Praksa traje minimalno 4 meseca (od marta do jula), radi se 6 sati dnevno. Na volonterskoj je bazi.

 

Study Diplomatic Tour

Ko može da se prijavi i kako?

Mogu da se prijave svi zainteresovani apsolventi/diplomci fakulteta društvenih usmerenja, koji odlično poznaju engleski jezik (službeni jezik takmičenja) i izuzetno su komunikativni. Samostalnost, inicijativa, odgovornost i posvećenost poslu predstavljaju veliki plus za kandidate.

Prijava se vrši na e-mail adresu srdjan.miljevic@civilrightsdefenders.org. Od kandidata se očekuje da pošalju svoju biografiju i motivaciono pismo, u kom će obrazložiti šta očekuju od prakse.

Rok za prijavu je 16. februar 2014. godine.

 

* Za dodatne informacije možete se obratiti na e-mail adresu srdjan.miljevic@civilrightsdefenders.org.

 

Advertisements
 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: