RSS

Institut Ypsilon Serbia: Pokreće se platforma za stručno usavršvanje mladih

03 feb

Svečana ceremonija predstavljanja Instituta Ypsilon Serbia, koji će biti platforma za edukaciju i poslovno usavršavanje mladih, bile je odrzana (četvrtak, 30. januar) od 18 časova u Beogradskom dramskom pozorištu.

Radonice za sutručno usavršavanjeRadonice za sutručno usavršavanje | Foto: N. Marković

Ideja projekta Instituta Ypsilon Serbia je da okupi mlade i entuzijastične ljude, starosti između 20 i 30 godina, i da kroz radionice, edukaciju i međusobno povezivanje stvori uslove svakom od članova da njegovi budući radovi i profesionalni poduhvati budu kvalitetniji i predstavljeni što širem krugu ljudi.

 

– Edukovaćemo ljude u oblastima marketinga, preduzetništva, javnih nastupa, ali i drugim sferama koje interesuju mlade. Organizovaće se početni i napredni kursevi, u skladu sa nivoom znanja svakog polaznika. U narednih par dana će se znati gde će nam biti baza, a predavanja će se održavati na više lokacija u gradu. Sama predavanja će biti besplatna, ali će polaznici plaćati simoboličnu članarinu na mesečnom ili godišnjem nivou – kaže Milan Cvijić iz Instituta Ypsilon Serbia.

Kotext 25 stipendija

Organizacija je osnovana krajem 2013. godine u Beogradu prema uzoru na Institute Ypsilon Slovenia iz Ljubljane. Na predstavljanju projekta se zato očekuje se obraćanje Franca Buta, ambasadora Republike Slovenije, kao i Nenada Borovčanina, državnog sekretara u Ministarstvu omladine i sporta Republike Srbije. Potom će govoriti Maša Mihailović, direktorka BDP, kao i Miloš Trkulja, direktor za odnose sa javnim sektorom za područje Srbije i Crne gore u firmi Microsoft.
Study Diplomatic Tour
Advertisements
 
Ostavite komentar

Objavljeno od strane na 3. februara 2014. in Najnovije vesti-News

 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: