RSS

BEST Career Day – Bukurešt

04 feb

Da li maštate o tome da se zaposlite u nekoj međunarodnoj kompaniji i to baš u svojoj struci? Ako je odgovor DA obavezno nastavite da čitate!


BEST Career Day je događaj koji vam nudi mogućnost da sarađujete sa međunarodnim kompanijama i univerzitetima koji će odabrati 100 učesnika na osnovu poslatog CV-ja. 

Ako vas izaberu, imaćete mogućnost da prisustvujete Sajmu poslova, da prođete kroz intervjue i bliže upoznate kompanije kroz prezentacije i radionice koje će biti organizovane u okviru BEST-ove Generalne skupštine (tzv. GA – General Assembly). GA se organizuje svake godine i okuplja oko 400 studenata iz cele Evrope – predstavnike svake lokalne BEST grupe, predstavnike svakog internacionalnog BEST-ovog komiteta, internacionalni bord, itd.

BEST Career Day je prvi put organizovan na prošlogodišnjoj Skupštini u Valjadolidu, a ove godine se održava u Bukureštu.

Smeštaj i hranu vam obezbeđuje organizator, vi plaćate samo depozit od 50e da biste potvrdili dolazak a koji vam se vraća nakon završetka događaja i prevoz do Bukurešta.

Novina u odnosu na prošlu godinu je što se sada mogu prijaviti svi studenti tehničko – tehnoloških fakulteta sa Univerziteta koji su u okviru BEST-a, ali i Alumni članovi, odnosno postdiplomci!

Kotext 25 stipendija

Prijava

Da biste poslali prijavu, potrebno je da napravite profil na stranicibest.eu.org i popunite minimalno 70% CV-ja (http://www.best.eu.org/student/welcome.jsp) i da odgovorite na 3 postavljena pitanja – nije potrebno slati motivaciono pismo!

Link za prijavu je http://www.best.eu.org/student/courses/event.jsp?activity=afdp708 , kliknete Apply now i sve dalje je lepo objašnjeno.

Prijave treba poslati do 15. februara do 23:00 CET, a nalog treba da validirate do 16. februara.

Još jednom, čim pošaljete prijavu kontaktirajte nas za validaciju naloga. Zamolili bismo vas da ne čekate 15. februar da šaljete prijave jer će sajt biti prebukiran sa pristupom, tako da na vreme ovo popunite i pošaljite i nema brige.

Rezultati prijava će biti objavljeni 26. februara na sajtu best.eu.org.

Zvaničan sajt Skupštine je http://general-assembly.eu/ , a ovo je facebook stranica https://www.facebook.com/ga.bucharest2014.

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, možete kontaktirati organizatorespring@BEST.eu.org ili bord beograd@best.eu.org.

Srećno sa prijavama!

Preuzeto sa: best.rs

Advertisements
 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: