RSS

Šta sve možete da raditi u Srbiji kao dodatni posao

04 feb
Uz malo upornosti možete doći do dodatnog novca kao dodatak kućnom budžetu
top 6

Prosečna zarada već dugo nije dovoljna ni za podmirivanje osobnih potreba, pa sve više ljudi, prvenstveno mladih, razmišlja o pronalaženju dodatnog izvora zarade.

Rad u kol-centru, čuvanje dece ili kućnih ljubimaca po nekoliko sati poslovi su na kojima oni koji su već zaposleni mogu dodatno da zarade. Mesečno je na nekim poslovima moguće zaraditi oko 200 evra.

bcb9c-autocadbeograd2b1

Rad u kol-centru (200 evra mesečno)

top 5

Gotovo sve veće firme imaju svoje kol-centre. Posao kol-operatera je da pruži pomoć građanima koji imaju problem ili pitanje u vezi sa proizvodima ili uslugama firme u kojoj je operater zaposlen.

Uradite besplatnu simulaciju međunarodnih ispita

Prijavom preko ovog bloga http://www.sasamihajlovic.wordpress.com ostvarićete popust od 5% u Centru za strane jezike Kontext .

Prijavite se na linku: Kursevi stranih jezika

Poslovni kurs- logo text

Anketiranje i prodaja osiguranja (200 evra mesečno)

top 4

Agencije za istraživanje često traže osobe koje će biti anketari u slobodno vreme. Anketari su plaćeni po popunjenom anketnom listiću, a dva su načina za sprovođenje ankete – od vrata do vrata ili telefonom. Zarada prodavca osiguranja zavisi od iznosa i broja prodatih osiguranja.

Zaposlimo Srbiju

Čuvanje dece (150-200 dinara po satu)

S servis - logotip vektorski-page-001

Za obavljanje ovog posla poželjno je iskustvo u radu sa decom ili završena neka škola medicinske struke. Usluge čuvanja dece traže se i nude preko interneta i oglasa, ali postoje i agencije koje zapošljavaju dadilje.

Deljenje i lepljenje reklamnog materijala (150-200 dinara po satu)

Air Serbia- Sasa Mihajlovic

Deljenjem flajera po gradu i lepljenjem plakata i postera može da se zaradi do 1.500 dinara na dan. Za ove poslove najčešće se odlučuju mladi ljudi, jer posao zahteva celodnevno stajanje na ulici.

Prodaja na društvenim mrežama (do 1.000 dinara dnevno)

 

 Autocad Beograd

Mnogi korisnici društvenih mreža već znaju kako mogu da iskoriste popularnost ovih mreža, pa su grupe u kojima se svašta prodaje sve popularnije. A prodavati se može sve – od stare odeće, obuće, preko starog nameštaja, nakita, knjiga, suvenira, fotografija…

Šetanje kućnih ljubimaca (do 1.000 dinara dnevno)

Deda Mrazice 9

Zbog sve manje slobodnog vremena vlasnici pasa često nemaju kada da prošetaju svoje ljubimce, pa je sve više onih koji će za 300 dinara po satu to da urade za njih. Oni kojima je potrebno celodnevno čuvanje pasa ovu uslugu moraće da plate značajno više.

InoPoslovi

http://inoposlovi.com/

Di-džej (200 evra mesečno)

Oni koji prate dešavanja na muzičkoj sceni i znaju da koriste opremu za miksovanje muzike mogu za veče da zarade oko 50 evra ili 10 do 15 odsto od ukupne zarade te večeri u lokalu. Uz jedan nastup nedeljno zarada je oko 200 evra mesečno.

Kreiranje i održavanje sajtova (100-200 evra mesečno)

Kompanije, preduzetnici i svi ostali kojima je neophodna prezentacija na internetu spremni su da za osnovni sajt, dakle bez preterano zahtevnih aplikacija, izdvoje 100-200 evra. Za održavanje sajtova koje podrazumeva kačenje tekstova i podataka, mesečno može da se zaradi minimum 20-50 evra po sajtu.

Privatni časovi za osnovce (više od 30.000 dinara mesečno)

Za držanje privatnih časova nije potrebna diploma fakulteta, ali je neophodno dobro znanje. Prosečna cena dvočasa je 800 dinara. Uz pet učenika koji imaju po dva dvočasa nedeljno, predavači mogu da zarade mesečnu platu profesora škole.

Iznajmljivanje sobe, garaže, parking mesta (100-200 evra mesečno)

Svi koji u stanu ili kući imaju prostoriju viška ovu praznu sobu mogu da pretvore u zaradu. Takođe, sa sve većim brojem automobila na ulicama i sve manje mesta za parkiranje, na ceni su i iznajmljene garaže i parking mesta.

_________________________________________________________________

Advertisements
 
Ostavite komentar

Objavljeno od strane na 4. februara 2014. in Zaposlimo Srbiju

 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: