RSS

Poziv za prijem u organizacioni tim ŠKOLE POSLOVNIH VEŠTINA

07 feb

Škola Poslovnih Veština vas poziva da uzmete ucešće u ovom jedinstenom projektu za mlade.POSLOVNIH VEŠTINA

U pitanju je projekat Studentske unije Elektrotehničkog fakulteta koji je namenjen svim studentima Beogradskog Univerziteta i sastoji se iz 3 dela a to su predavanja koja su dostupna svima, radionice za studente koji prođu selekciju i javne debate. Ideja je zamišljena da teme radionica prate tok održanih predavanja na kojima će govoriti eminentni stručnjaci kako iz Srbije tako i iz inostranstva. Studenti će imati priliku da kroz Školu Poslovnih Veština steknu znanja i veštine iz oblasti komunikacije, motivacije, timskog rada, poslovne etike, liderstva, psihologije uspeha i mnogih drugih koji će im koristiti u daljoj karijeri.

Cilj projekta je da se prikaže i promoviše glas mladih koji je bitan za svako društvo i da studenti kroz predavanja i ostale aktivnosti nauče da sagledaju stvari sa više aspekata i iz drugačije perspektive. Predavanja koja su ostvarena u prethodnom semestru održali su Džon Lenoks – profesor sa Univerziteta Oksford, Jurgen Spis – profesor iz Nemačke, Toni O’Brien – direktor British council-a, Marija Desivojević Cvetković – potpredsednik Delta Holdinga, Nebojša Jovanović – psiholog, Srđan Janićijević – direktor Mokrogorske škole menadžmenta, Nele Karajlić – glumac, scenarista i kompozitor,Saša Radulović –  bivši ministar privrede.

 

Stipendije 2014

Molimo Vas da CV i motivaciono pismo za prijem u organizacioni time Škole Poslovnih Veština pošaljete na adresu: poslovne.vestine@suetf.org najkasnije do 15.02.2014. godine.

Više o projektu: https://www.facebook.com/skola.vestina?ref=br_rs

POSLOVNIH VEŠTINA

Advertisements
 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: