RSS

Семинар за јачање капацитета студената

19 mar

Семинар за јачање капацитета студената

Савез студената Београда, најстарија и најутицајнија студентска организација на Балкану, Вас позива да узмете учешће у овогодишњем семинару на Златибору која ће окупити студенте из Србије, а одржава се у периоду 10-14. априла.

Семинар окупља студенте и предстaвнике свих приватних и државних универзитета и високих школа у Србији, као и наставнике, професоре и чланове националних представничких тела (Министарство просвете, науке и технолошког развоја, Министарство финансија, Национални савет за високо образовање, Студентски центар, Центар за развој каријере), током чијег сусрета се дефинишу сви проблеми студената из области студентског стандарда, високог образовања и положаја студената и предлаже стратегија за њихово решавање. Овогодишњи семинар је посвећен јачању капацитета студената у оквиру семинарских активности, на којем ће се одржавати обуке вештина и знања (писање пројеката, пројектни менанџмент, писање CV-а, разговори за посао, презентовање и јавни наступ, тимски рад). Семинар је признат и подржан од стране водећег оператера у Србији, Теленора.

Цена учешћа на конференцији која обухвата смештај на бази четири пуна пансиона, превоз учесника на релацији Београд-Златибор-Београд, конференцијски материјал и активно учешће у свим обукама и предавањима је 6800 РСД по особи.

Пријава на мејл: plm.seminar.zlatibor@gmail.com или телефон: 069/ 55 – 77 – 579

Advertisements
 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: