RSS

Konferencija e-Turizam 2014

27 mar

 

E turizam

Dvodnevna konferencija e-Turizam održaće se u Beogradu, 10. i 11. maja 2014. godine u Privrednoj komori Srbije.

E-Turizam je prva domaća konferencija posvećena poslovnoj primeni internet u turizmu i ugostiteljstvu.

Konferencija će promovisati izuzetno veliki potencijal primene interneta i savremenih tehnologija u turizmu, obzirom da je taj potencijal gotovo neiskorišćen u domaćem turističko-ugostiteljskom sektoru.

Na konferenciji će predavači iz prakse i velikim iskustvom u primeni informacionih tehnologija u turizmu, prikazati kako se internet može iskoristiti u promociji ugostiteljskih objekata ali i čitave destinacije.

Očekuje se dolazak studenata turističkih smerova i predstavnika turističke privrede. Prijave se vrše preko sajta konferencije www.e-turizam.org, a polovina kapaciteta sale je već popunjena prijavama. Popust za rane prijave važi do 1. aprila.

Nove tehnologije donose nova znanja i nove šanse, koje su u domaćem turističkom sektoru potpuno neiskorišćene, kako u razvoju destinacija, tako i pojedinaca. Posmatrajući praksu lako se dolazi do zaključka da domaći turistički kadrovi gube trku sa savremenim dostignućima i da nisu dovoljno upoznati sa prednostima i mofgućnostima primene IKT u turizmu.

Cilj konferencije je da ona postane zamajac u novom talasu razmišljanja gde će se akcenat znatno više stavljati na primeni IKT u turističkom poslovanju, te da konferencija u buduće postati oslonac razmene vodećih i savremenih znanja iz ove oblasti.

Organizatori konferencije su udruženje Srbija za mlade, agencija Tourism Management and Consulting i Privredna komora Srbije.

36459-biynisoffice-sasa1

 

Advertisements
 
 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: