RSS

Prijavite se za praksu u Coca Cola Srbija

07 apr

 

 

logo

Kroz program Coke Summership kompanija Coca-Cola Hellenic okuplja mlade, talentovane i ambiciozne ljude sa željom da ulagaže u njihov profesionalni razvoj i ponudi im jedno novo iskustvo koje će biti veoma značajno za njihovu buduću karijeru.

Kontext 2014-Saša

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mogućnost da se prijave za učešće u programu imaju svi studenti završnih godina akreditovanih univerziteta u Srbiji i oni koji su diplomirali u periodu od poslednje dve godine. Izabrani studenti, koji prođu proces selekcije, će kroz praksu u kompaniji i rad sa mentorima imati priliku da steknu nova znanja i veštine, prvenstveno iz oblasti biznisa i menadžmenta, koja će im pomoći pri budućem zapošljavanju. Veštine u upravljanju projektima, liderske sposobnosti, poslovna komunikacija i timski rad, samo su neke od oblasti u kojima će se polaznici usavršavati.

36459-biynisoffice-sasa1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program „Coke Summership“ će se održati tokom letnjih meseci i trajaće šest nedelja, tačnije od 25. jula do 5. septembra 2014. godine. Mladi će tokom trajanja programa u kompaniji moći da vide kako izgledaju dnevne aktivnosti i radne obaveze zaposlenih, a iskustvo će steći kroz četiri dana prakse i jedan dan predavanja na nedeljnom nivou. Svi studenti koji uđu u program dobijaju sertifikat da su završili praksu i ući će u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola Hellenic.

 

Prijavite se na linku ispod

http://www.cokesummership.com/index.html

Advertisements
 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: