RSS

Otvoren konkurs za letnju školu “NSD 2014“ — PRIJAVITE SE!

28 maj

 

Nedelja socijaldemokratije 2014. – Prijavi se! Konkurs za prijavu kandidata i kandidatkinja za učešće na letnjoj školi „Nedelja socijaldemokratije 2014“ otvoren je 27. maja i trajaće do 12. juna 2014. godine.

Ukoliko ste željni novih znanja i druženja, društveno ste aktivni i otvorenog ste duha, biće nam zadovoljstvo da budete učesnik ili učesnica „Nedelje socijaldemokratije 2014“! 

Letnja škola „Nedelja socijaldemokratije 2014“, u organizaciji Fondacije Friedrich Ebert, biće održana od 5. do 11. jula 2014. godine u Beogradu. Kamp NSD nalazi se u prirodi, a polaznici i polaznice biće smešteni u šatorima. Škola će okupiti 60 učesnika i učesnica iz Srbije i regiona (Hrvatska, BiH, Crna Gora, Makedonija).

Letnja škola „NSD 2014“ je namenjena alumnistima/kinjama Fondacije Friedrich Ebert, ali i novim učesnicima/cama koji/e do sada nisu pohađali naše programe. Osnovni cilj škole, koja će biti organizovana u formi treninga za trenere, je osposobljavanje polaznika/ca za prenošenje znanja u svojim organizacijama.

Učesnicima i učesnicama koji uspešno prođu kompletan program obuke biće dodeljeni sertifikati o završenoj školi za trenere/ice, a najuspešnijim polaznicima i polaznicama Fondacija Friedrich Ebert pružiće mogućnost angažmana na političkoj edukaciji mladih.

Neke od tema kojima ćemo se baviti su: 

  • Socijaldemokratija, vrednosti, perspektive; solidarnost, održivost; klimatske promene i regionalna saradnja; država, društvo, reforme, slobodno tržište, obrazovanje; antidiskriminacione politike, zaštita manjina;
  • Evropska unija, pregovori, saradnja, reforme, bezbednost; Balkan, region;
  • Veštine komunikacije i javnog nastupa, kampanje, organizovanje u zajednici, mapiranje problema, građanske incijative i pokreti, koordinacija projekata, prenošenje znanja…

USLOVI KONKURSA:

Sve informacije o konkursu i letnjoj školi možete pronaći na:
www.nedeljasocijaldemokratije.com/konkurs 

Poslednji rok za prijavu kandidata/kinja je 12. jun 2014. u 24h.

Prijavite se!

NAČIN SELEKCIJE:

– U obzir će biti uzete samo kompletirane prijave;
– Prilikom selekcije biće poštovana načela ravnopravnosti, ravnomerne zastupljenosti i jednakih šansi;
– Postoji mogućnost organizovanja intervjua sa kandidatima/kinjama.

Odluka o primljenim učesnicima i učesnicama biće poznata najkasnije do 20. juna 2014.

Za više informacija obratite nam se putem e-maila nedeljasocijaldemokratije2014@gmail.com ili telefona 060 3446 118 (Katarina Tadić).

Doniraj za Život

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NAPOMENA: 

Troškove smeštaja, ishrane i rada u kampu snose organizatori škole, dok učesnici/ce plaćaju kotizaciju za učešće u visini od 1.500 dinara. Organizatori škole, takođe, snose 50% putnih troškova za učesnice/ce iz Srbije i kompletne putne troškove za učesnike/ce iz regiona.

Organizacioni tim NSD

Advertisements
 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: