RSS

Postanite Menadzer EU projekata, partner na projektu i iskoristite donacije za razvoj

31 jul

Ukoliko su Vašoj organizaciji potrebna dodatna finansijska sredstva? Ili niste do sada koristili mogucnosti koje pružaju EU fondovi? Želite da postanete Menadžer EU projektaili da budete partner na projektu koji finansira EU?

Ovo je pravi trenutak da steknete BSN sertifikat jer je Evropska unija pokrenula novi ciklus finansijske podrške za organizacije iz svih sektora.

BSN tim iskusnih eksperata je pripremio nekoliko vrhunskih treninga tokom Avgusta koji ce Vam pomoci da maksimalno iskoristite fondove koje je EU stavila na raspolaganje i da unapredite svoje veštine.

EU Project Leadership and Management Programme (EFA) 2014 – 2020  Tuition fee is €200

Ako želite da vodite EU projekte? Želite da steknete ili unapredite veštine neophodne za upravljanje projektima u skladu sa najvišim kriterijumima EU? BSN sertifikat EU Project Leadership and Management programa ce vam to omoguciti. Cilj EFA je da pripremi organizacije i menadžere projekata za programe EU fondova 2014-2020 kako bi najefikasnije iskoristili mogucnosti tih fondova. Takode, ovaj intenzivni jednomesecni program je namenjen i profesionalcima koji žele da se usavrše u oblastima razvoja EU projekata, menadžmenta, prikupljanja sredstava, lobiranja i liderstva. Program je u potpunosti prilagoden potrebama ucesnika.

Napredni kurs  „EU Programi i fondovi 2014-2020“ – 12. avgust, Beograd Tuition fee is €20

EU redovno objavljuje konkurse za finansiranje projekata u svim sektorima. Ovaj kurs ce Vam pomoci da saznate kako ovi EU fondovi funkcionišu, kako Vaše projektne inicijative mogu biti finansirane i koji konkursi su najavljeni ili vec otvoreni.

Priprema i pisanje projekata za EU fondove 2014-2020 – 20. avgust, Beograd  Tuition fee is €75

Želite da pokrenete projekat u nekoj od oblasti kao što su inovacije za MSP, istraživanja, preduzetništvo, životna sredina, kultura, mediji, zdravlje, energija, transport, nove tehnologije, obrazovanje, ljudska prava, itd? A ne znate kako da se prijavite za EU fondove? Ili Vam je potreban partner za projekat? Iskusni BSN predavaci ce Vam pomoci da savladate nove metodologije i procedure koje garantuju visoke ocene donatora, da pribavite i analizirate neophodne informacije o konkursima i sredstvima koja su Vam na raspolaganju i da uspešno aplicirate za glavne EU programe kao što su: Horizon 2020, Cosme, Erasmus+, Creative, IPA II, itd.

Priprema i pisanje projekata za Horizon 2020 – 29-30. avgust, Beograd  Tuition fee is €100

Tokom izazovnog dvodnevnog treninga akcenat ce biti stavljen na razvoj konkretnih ideja ucesnika za najavljene konkurse novog programa Horizon 2020, sa ukupnim sredstvima od preko 70 milijardi evra. Cilj treninga je da ucesnici dosegnu izvrsnost u priprami i pisanju H2020 projekata. Ukoliko je vaša strategja da postanete partner na projektu pomociciemo vam da pronadete koordinatore.

Brošure možete da preuzmete na sledecem linku

http://www.balkansecurity.net/PDF/BSN%20Training%20Agenda.pdf

Za registaraciju ili dodatne informacije možete poslati email nainfo@balkansecurity.net;

Ili kontaktirati BSN tim na + 381 69 822 09 14 and + 381 65 258 50 23 from 12h to 17h

Advertisements
 
Ostavite komentar

Objavljeno od strane na 31. jula 2014. in Balakn Security Network

 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: