RSS

Seminar: WordPress STARTER

30 sep

 

Privredna komora Beograda Vas poziva da uzmete učešće u okviru jednodnevnog seminara koji će biti održan u petak, 10. oktobra 2014. godine, sa početkom u 10:00 časova (Kneza Miloša br. 12, sala na međuspratu), na temu:

„WordPress STARTER“

coaching-session

 

 

WordPress je softver otvorenog koda u formi sistema za upravljanje sadžajem, i aplikacija koja se često koristi za objavljivanje blogova. Ova platforma pokreće najraznovrsnije tipove sajtova: od blogova i portfolia, portala i internet prodavnica kao i društvenih mreža. Zasnovan je na programskom jeziku PHP i MySQL bazi podataka.

WordPress raspolaže velikim brojem šablona, ima mogućnost lake i napredne nadogradnje i trenutno je najpopularniji sistem za uređivanje sadržaja na Internetu, i koristi se na skoro 60 miliona web sajtova, što čini oko 17% ukupnog broja veb-sajtova na Internetu.

Seminar je namenjen svima koji žele da nauče da koriste WordPress platformu. Pored teorijskog dela, sadrži i praktičan deo od instalacije sistema preko osnovnih funkcionalnosti, modula i pluginova koiji se često koriste.

Predavači: Nebojša Skenderović i Igor Franc.

Kotizacija po polazniku, za aktivne članove Privredne komore Beograda, iznosi 2.999,00 din. neto + PDV, za ostale učesnike iznosi 5.999,00 din. neto + PDV.  Kotizacija uključuje: radni materijal,  osveženje u pauzama, uverenje o pohađanju.

Rok za prijavu i uplatu: sreda, 8.10.2014. godine.  Prijava se vrši popunjavanjem on-line aplikacije na web strani Privredne komora Beograda (www.kombeg.org.rs). Prijava će se smatrati prihvaćenom, po uplati kotizacije. Kontakt osobe za sve dodatne informacije: Jelena Radić (tel: 011-3619-472, e-mail: jelenar@kombeg.org.rs).

b6438-autocadbeograd1

Advertisements
 
 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: