RSS

Telenor Samit mladih 2014 – Dobrodošli u Oslo

08 okt

 

 

Telenor Srbija otvorio je konkurs u okviru koga traži dvoje predstavnika Srbije na globalnom Samitu mladih, koji se organizuje u decembru, u saradnji sa Nobelovim centrom za mir. Konkurs je otvoren za sve mlade iz Srbije, od 18 do 25 godina, koji teže ka tome da doprinesu društvenim promenama i veruju da upotreba digitalnih komunikacija našu zajedničku budućnost može da učini boljom. Svi zainteresovani prijave mogu da podnesu do 31. oktobra na sajtu http://www.telenor.com/innovation/youthsummit/

 

Izabrani predstavnici učestvovaće na Samitu mladih, koji će 9 – 11. decembra u Oslu okupiti 28 učesnika iz svih evropskih i azijskih zemalja u kojima Telenor posluje. Tokom Samita mladi će učestvovati na brojnim radionicama na kojima će razvijati i deliti svoje ideje sa vršnjacima iz 14 zemalja, prisustvovaće događajima na kojima će upoznati globalne stručnjake i lidere iz Telenor grupe i Nobelovog centra za mir. Takođe, biće pozvani i na brojne svečanosti povodom dodele Nobelove nagrade za mir.

 

Samit mladih namenjen je mladima, budućim društvenim liderima, koji poseduju energiju i strast neophodnu da naše društvo učinimo boljim, i prednjače u korišćenju digitalnih i mobilnih komunikacija.

 

Pravila nagradnog konkursa „Telenor Samit mladih 2014“
čiji je organizator Telenor d.o.o. Beograd

 

Telenor (u daljem tekstu: Organizator i Telenor) organizuje nagradni konkurs pod nazivom „Telenor Samit mladih 2014“ koji će trajati od 04. 08. 2014. godine s početkom od 16 časova, zaključno sa 17.10. 2014. godine do 23:59 časova.

Norveški jezik- Kontext

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Telenor Samit mladih 2014“ je nagradni konkurs u okviru koga će učesnici konkursa predstaviti svoje ideje o tome kako digitalne komunikacije mogu doprinose društvenim promenama.

Potrebno je da se učesnici konkursa prijave putem sajta, tako što će popuniti onlajn registracionu formu i u okviru nje dostaviti:

 • Ispravne i kompletne tražene podatke;
 • Pisani opis ideje ili strasti koje žele da iznesu na Samitu, ne duže od 250 reči, na engleskom jeziku;
 • CV/biografiju na jednoj strani u PDF formatu;
 • Video snimak u trajanju do 60 sekundi, kojim promovišu svoju ideju ( preporuka je da se ne dostavljaju poverljive ili zaštićene informacije );

Video snimak treba da zadovoljava sledeće uslove:

 • da odgovara zadatoj temi;
 • da dužina snimka bude maksimalno do 60 sekundi;
 • da bude na engleskom jeziku;
 • da bude autorski rad;

 

Učesnik je isključivo odgovoran za istinitost i potpunost podataka koje je je dostavio Telenoru, te Telenor ne može biti odgovoran za neistinitost i nepotpunost istih.

Učesnik je isključivo odgovoran da dostavljen video snimak ne sadrži poverljive ili zaštićene informacije, kao i da je pribavljen/sačinjen na zakoniti način i Telenor ne može biti odgovoran za povredu ove obaveze učesnika.

 

Prijave sa nepotpunim podacima biće diskvalifikovane i neće biti uzete u obzir prilikom odlučivanja stručnog žirija.

Podnošenjem prijave svaki učesnik daje saglasnost da učestvuje u promotivnim aktivnostima i/ili materijalima, koje povremeno od njega mogu zahtevati Telenor d.o.o. i/ili Telenor Grupa, kao i za korišćenje i prikazivanje video snimka, u bilo kom formatu, na događajima, sajtovima, društvenim mrežama i ostalim formama komunikacije, bez ograničenja i bez ikakvih potraživanja prema Telenor d.o.o. ili Telenor grupi.

 

Podnošenjem prijave svaki učesnik potvrđuje i preuzima odgovornost da prijavljeni video snimci neće biti prikazani javnosti na bilo koji način i u bilo koje svrhe u periodu od 6 ( šest ) meseci od dana održavanja Velikog finala.

 

Telenor d.o.o. zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni datume takmičenja, kao i uslove i rokove, blagovremeno o tome obaveštavajući učesnike putem Telenorovog sajta http://www.telenor.rs.

 

 

NAGRADA

Stručni žiri koji izabere Telenor će izabrati koji učesnici i njihove ideje/predlozi su ušli u uži izbor. Učesnici koji su ušli u uži izbor će o održavanju Velikog finala biti obavešteni telefonom ili mail-om.

Svi učesnici koji su pozvani na Veliko finale dužni sa da svoju ideju/koncept/snimak predstave verbalno i neposredno pred stručnim žirijem u trajanju ne duže od 3 ( tri ) minuta.

 

Stručni žiri po sopstvenom nahođenju bira dva pobednika konkursa posle održanog Velikog finala, a koji će kao nagradu dobiti putovanje i učešće na Telenor Samitu mladih u decembru 2014. u Oslu, Norveškoj.

Žiri zadržava pravo diskrecione ocene prilikom izbora kandidata koji će biti nagrađeni. Odluke žirija su konačne i obavezujuće. Ukoliko bilo koji član žirija bude onemogućen iz objektivnih razloga da učestvuje u ocenjivanju radova, Organizator zadržava pravo njegove izmene.

 

Nagrada obuhvata:

 • putne troškove od Beograda do Osla (avionsku kartu) u oba pravca i transport od aerodroma u Oslu do hotela tokom Samita u Oslu, kao i od hotela do aerodroma;
 • troškove boravka u Oslu tokom Samita (hotelski smeštaj i hrana).

Pobednici sami snose troškove zdravstvenog osiguranja tokom boravka u Norveškoj, kao i eventualne druge individualne troškove nastale tokom Samita.

Telenor Srbija objaviće imena pobednika najkasnije do 07. 12. 2014. godine i to na svom zvaničnom Telenorovom sajtu, Facebook i Twitter stranama.

 

 

Opšte odredbe i uslovi konkursa:

 • na konkursu mogu da učestvuju samo pojedinci/fizička lica, državljani Srbije, koji imaju od 18 do 25 godina tokom trajanja Samita;
 • pravo učešća nemaju zaposleni u kompaniji Telenor Srbija, članovi njihovih porodica, kao i lica koja su učestvovala u organizaciji konkursa;
 • učesnici moraju da budu aktivni korisnici društvenih mreža;
 • učesnici moraju dobro da poznaju pisani i govorni engleski jezik;
 • učesnici moraju da poseduju važeće putne isprave ( pasoš ) za putovanje u Šengen zonu;

 

Čitanjem i prihvatanjem pravila učesnik u konkursu izjavljuje svoju saglasnost da se njegovo ime objavi u slučaju pobede;

Učesnik potvrđuje i garantuje da je vlasnik svih prava intelektualne svojine, a naročito autorskih prava za video koji prijavljuje na konkurs. Učesnik potvrđuje i garantuje da video koji prijavljuje na konkurs ne narušava bilo koja prava trećih lica, a naročito prava intelektualne svojine. Učesnik potvrđuje i garantuje da treća lica neće isticati bilo kakve zahteve prema Telenoru, niti imati bilo kakva potraživanja u vezi sa videom koji je učesnik prijavio na konkurs. U slučaju da treća lica istaknu prema Telenoru bilo kakve zahteve ili potraživanja u vezi sa videom koji je učesnik prijavio na konkurs, a naročito zahteve koje treća lica temelje na pravima intelektualne svojine, učesnik je saglasan i prihvata da će sam snositi posledice takvih zahteva od strane trećih lica i da će sve zahteve takvih trećih lica bez odlaganja otkloniti od Telenora. Ukoliko Telenor na osnovu zahteva trećih lica pretrpi štetu, učesnik je saglasan da će Telenoru nadoknaditi svaku štetu koju Telenor pretrpi po navedenom osnovu.

 

Ukoliko neko od nagrađenih učesnika odustane od učešća na Samitu, bude diskvalifikovan ili za to bude onemogućen iz bilo kog drugog razloga, nagrada će biti dodeljena prvom sledećem učesniku sa rang-liste učesnika.

 

Dobitnik ne može da prenese nagradu na drugo lice, niti se nagrada može zameniti ni pod kakvim uslovima.

 

U slučaju prekida konkursa, ili promene datuma i mesta održavanja, usled nastupanja okolnosti na koje Organizator nije mogao da utiče, učesnici i javnost će odmah biti obavešteni preko internet sajta http://www.telenor.rs.

U slučaju prekida konkursa u smislu ovog stava Organizator konkursa ne snosi nikakvu odgovornost.

Ukoliko učesnik na bilo koji način prekrši Opšte odredbe i uslove, biće diskvalifikovan.

 

Telenor zadržava pravo da diskvalifikuje učesnike u slučaju da prijavljeni video snimci:

 • uključuju sadržaje s namerom da njima ili trećem licu nanesu štetu;
 • uključuju sadržaje koji na bilo koji način krše autorska i druga prava intelektualne svojine;
 • uključuju sadržaje koji na bilo koji način vređaju ili ugrožavaju građanska prava krajnjih korisnika.

 

U slučaju spora učesnici konkursa prihvataju nadležnost suda u Beogradu.

TELENOR D.O.O.

Poslovi u NOR

Advertisements
 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: