RSS

Senzacionalno! 25 % popusta na prijavu Webiz poslovne edukacije

20 okt

Webiz konferencija

Hotel Galleria u Subotici će tokom vikenda od 7 do 9. novembra biti domaćin prvog samostalnog Webiz programa poslovne edukacije u organzaciji tima koji već dve godine uspešno realizuje konferenciju o poslovnoj primeni interneta u Zrenjaninu.

 

„Ova jedinstvena obuka namenjena je svim predstavnicima malih i srednjih preduzeća iz Subotice i okoline, ali i iz svih drugih gradova Srbije i regiona. Da li je i za Vas? Ako Vaši dosadašnji napori na internetu nisu dali neke značajne rezultate – a naročito ako još uvek ne znate odakle da krenete sa internet promocijom – vrlo verovatno jeste“, navodi organizator.

 

Prema rečima organizatora, vebsajt, Facebook, blog, Google AdWords, mobilni marketing… Na internetu postoji mnogo mogućnosti za promociju biznisa i za pribavljanje novih kupaca i klijenata. Brojne firme, svetske ali i domaće, već odavno beleže znatna povećanja prodaje zahvaljujući internetu.

 

„Problem je međutim baš u tom obilju mogućnosti: nije svaka vrsta promocije pogodna za svaki biznis, a i kad odaberete pravu, postoje neka pravila i finese koje treba savladati kako biste izbegli situacije poput sajtova koji odbijaju potencijalne kupce, amaterski vođenih naloga na društvenim mrežama, zapuštenih blogova, bacanja u vetar novca koji dajete za plaćeno oglašavanje putem Google AdWordsa ili Facebooka – situacije do kojih dolazi suviše često upravo zbog nesnalaženja u poslovnom internet okruženju“, navodi se u saopštenju.

Ova intenzivna vikend edukacija ima za cilj da to promeni i da predstavnicima malih i srednjih preduzeća, preduzetnicima, zaposlenima u sektorima marketinga, prodaje i PR-a u javnim preduzećima i ostalim poslovnim i nevladinim organizacijama pruži jasan pregled raznolikih mogućnosti koje pruža internet, kao i osnovna znanja koja će im pomoći da prilagode svoj online nastup i uz minimalna ulaganja povećaju prodaju.

 

Među predavačima su, navodi organizator, neki od najkvalitetnijih kadrova iz oblasti internet poslovanja, marketinga i PR-a. Kvalitetu programa predavanja dodatno će doprineti predavanja predstavnika nekih od najvećih srpskih kompanija, Hemofarma, Victoria grupe, kao i Delta holdinga. Upravo će njihovi stručnjaci uvesti slušaoce Webiz edukacije u svet digitalnih komunikacija i online prisustva, kako se planira i pravi strategija online nastupa, ali i komunicira putem digitalnih kanala.

 

Čast da održi uvodno predavanje imaće dr Dušan Stojaković, koordinator za održivi razvoj u Hemofarmu, a u svet digitalnih komunikacija i interneta uvešće nas predavanjem na temu ’’ Strategija nastupa kompanije na Internetu, svetski trendovi i primeri’’.

 

Trodnevna edukacija obuhvata sledeće teme:

–              Strategija nastupa kompanije na internetu, svetski trendovi i primeri

–              Internet sajt (koncept, struktura, sadržaji, kreiranje sadržaja, funkcionalnosti, pozicioniranje)

–              Webrend – Brendiranje kroz korišćenje nacionalnog domena

–              Promocija web sajtova kroz aktivnosti (online katalozi i adresari, online PR, newsletter, mailing liste….)

–              Oglašavanje putem banera (mogućnosti i formati, kada se koji koristi)

–              Google Adwords (Zanima li Vas ko i gde upravo sada traži Vaš proizvod ili uslugu? Koliko košta da ga odmah ‘dovučete’ na svoj sajt?)

–              Google Analytics, alat za praćenje posete sajta koji može da koristi svako

–              Kako da na internetu prodate, naplatite i platite (Praktični saveti strategija online prodaje, metode plaćanja na internetu i mogućnosti online naplate)

–              Poslovni blog: Kako ga TREBA raditi

–              Mobilni marketing i nova pravila igre

–              Društveni mediji – karakteristika i primena

–              Uspešno vođenje kompanijskih Facebook stranica

animacija

 

 

Sve informacije se mogu naći na http://edukacija.webiz.rs/, a za slušaoce programa hotel Galleria je obezbedio povlašćene cene smeštaja.

Promocije i popusti

Za sve čitaoce portala Nova ekonomija, obezbedili smo popust na kotizacije za Webiz Program poslovne edukacije u visini od 25%. Sve što treba da uradite jeste da prilikom prijave na zvaničnom sajtu programa – www.edukacija.webiz.rs unesete promo kod: NOVAEKONOMIJA i popust će vam biti obračunat!

Preuzeto sa : http://www.novaekonomija.rs/sr/vesti-iz-zemlje/nova-ekonomija-poklanja-popust-za-program-poslovne-edukacije-webiz

Advertisements
 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: