RSS

Radionica „Načini besplatnog usavršavanja preduzetnika u EU“

18 nov

Radionica „Načini besplatnog usavršavanja preduzetnika u EU“

Poštovani,
Obaveštavamo Vas da UNESCO katedra za studije preduzetništva Univerziteta u Novom Sadu organizuje radionicu „Načini besplatnog usavršavanja preduzetnika u EU“, koja će se održati u:
– četvrtak, 20.11.2014. u prostorijama Opštine Srbobran i
– petak, 21.11.2014. u prostorijama Regionalne privredne komore Novi Sad.
Aktivnost se realizuje u okviru manifestacije Globalna nedelja preduzetništva (17.-23.11.2014.).

Radionica se u četvrtak, u periodu od 11 do 13h održava u prostorijama Opštine Srbobran, a zajednički je organizuju Razvojna agencija Bačka i UNESCO katedra Univerziteta u Novom Sadu. Gosti na predmetnoj prezentaciji su predstavnici EU info tačke iz Novog Sada koji će predstaviti rad svoje kancelarije. Kompletan poziv i način prijavljivanja na radionicu možete videti ovde.

Organizatori radionice, koja će se održati u petak, od 11 do 13 sati, u prostorijama Regionalne privredne komore Novi Sad, su Regionalna privredna komora Novi Sad i UNESCO katedra Univerziteta u Novom Sadu. Više informacija, kao i način prijavljivanja na radionicu se nalazi ovde.
Polaznici će saznati o mogućnostima profesionalnog višemesečnog besplatnog usavršavanja u inostranim preduzećima za mlade preduzetnike (do 3 godine postojanja preduzeća) i nezaposlene. Takodje, učesnici će dobiti odgovore na pitanja: Kako mogu da pronadjem adekvatnu kompaniju? Da li mogu da učestvujem u usavršavanju, s obzirom na moje godine i oblast kojom se bavim? Koje benefite da očekujem od tog boravka? Kada najranije mogu da počnem sa usavršavanjem?, a imaće priliku da čuju i iskustva naših preduzetnika, koji već borave u nekoj od kompanija u EU. Takodje, biće predstavljene mogućnosti višemesečnog ugošćavanja mladih preduzetnika iz Evrope o trošku Evropske komisije.
Očekujemo Vas na radionici.
animacija


O programu Erazmus za mlade preduzetnike

Erasmus za mlade preduzetnike je program prekogranične razmene koji pruža priliku novim ili preduzetnicima sa preduzetničkim duhom da uče od iskusnijih preduzetnika koji vode male biznise u drugim državama učesnicama Programa. Bez obzira da li ste nov ili iskusniji preduzetnik, Program nudi snažnu dodatnu vrednost za vaše poslovanje: moguće beneficije koje uključuju razmenu znanja i iskustva, mogućnosti umrežavanja sa partnerima širom Evrope, nove komercijalne odnose ili inostrana tržišta. Više informacija o programu možete pronaći ovde>>.


I za kraj: srećna Vam globalna nedelja preduzetništva!

Vaša UNESCO katedra

Advertisements
 
 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: