RSS

Delhaize Serbia International Graduate Trainee Program 2015

10 dec

Delhaize Serbia

Delez Srbija poziva ambiciozne i talentovane kandidate da se prijave za Delhaize Serbia International Graduate Trainee Program 2015. Ovo je jedinstvena prilika za mlade diplomce da razvijaju svoj liderski potencijal kroz brojne zadatke u okviru različitih sektora i steknu internacionalno iskustvo u jednoj od zemalja u kojima Delez Grupa posluje.

Konkurs u Srbiji otvoren je od 8. decembra 2014. godine do 25. januara 2015. godine. u pet faza, tokom februara i marta 2015. godine, a na kraju prvog kvartala biće poznata imena polaznika buduće generacije Internacionalnog programa za diplomce. Početak Internacionalnog programa zakazan je za septembar 2015.godine i trajaće 18 meseci, podeljenih u tri faze.

Uslov za prijavu je završen fakultet, manje od dve godine radnog iskustva i tečno korišćenje engleskog jezika. Pored toga, od kandidata se očekuje lidersko iskustvo, strast prema maloprodaji, proaktivnost, sposobnost brzog učenja, orijentacija na rezultat, sposobnost rešavanja problema i donošenja odluka, kao i izražena spremnost na timski rad.

kravata verzij sale

Kandidati zainteresovani da grade karijeru u internacionalnom i dinamičnom okruženju maloprodaje, mogu da posetesajt www.dreamjobdelhaize.com i prijave se za Delhaize Serbia International Graduate Trainee Program 2015 najkasnije do 25. januara 2015. godine (obavezno priložiti CV).

36eb8-belgrade2bny-2bsasa2bmihajlovic

Advertisements
 
 

Oznake: ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: