RSS

Business Café Srbija-Od korporacije do preduzetništva

17 jan

Splav TAG, Savski kej bb, Ušće, 22.januar, od 18-20.00h

Regionalni projekat Business Cafe, poslovni događaj sa ciljem upoznavanja i povezivanja preduzetnika i privrednika u Srbiji i regionu uspešno pokrenut prošle godine i u Srbiji, nastavlja aktivnosti i u 2015-oj.

Treći Business Cafe Srbija, pod pokroviteljstvom kompanija Wiener Stadtische osiguranje, Great Wall Srbija, Atria group i Biomelem, baviće se temom prelaska iz “sigurnog” posla u korporaciji u preduzetništvo i pitanjima poput:

Da li je lako doneti odluku o samostalnom poslu i šta nas vodi ka tome putu?
Kako prevazići probleme i opstati?
Koji su ključni elementi uspešnog preduzetništva?
Da li je preduzetništvo za svakoga?

Gosti, sagovornici trećeg Business Cafe događaja, Mirjana Gomilanović, Sertifikovani konsultant više svetski priznatih konsultantskih kuća za razvoj pojedinaca i korporacija i magistar elektrotehnike, vlasnica agencije za lični i poslovni razvoj One2Grow iz Beograda (www.one2grow.net), podeliće sa prisutnima svoje iskustvo rada u korporaciji i savete za uspešno preduzetničko poslovanje; Robert Čoban, osnivač i predsednik medijske kuće Color Press Group, medijski magnat i kralj tabloida (www.color.rs), otkriće tajne uspešnog predstavljanja u medijima a sa Nenadom Cvijetićaninom, advokatom i partnerom u advokatskoj kancelariji Cvijeticanin & Partners iz Beograda (www.cvjeticaninlegal.com), biće razgovora na temu pravnog aspekta poslovanja.

Svi posetioci moći će da postave pitanja sagovornicima, i ukoliko žele, kratko da predstave svoj poslovni projekat.

Specifičnost ovog Business Cafe-a je istovremenost održavanja u Beogradu, Zagrebu i Skoplju te je planirano i kratko uključenje i povezivanje tokom event-a.

Na samom događaju, kao i do sada, biće podeljene zanimljive i vredne nagrade a nakon svega sledi networking i druženje svih prisutnih.

Business Cafe događaj ima za cilj osnaživanje i podsticanje preduzetništva u Srbiji, povezivanje preduzetnika kod nas i u regiji. Takodje, ovo je događaj koji daje priliku da se čuju uspešne preduzetničke priče, ali i problemi i načini prevazilazenja istih, kao i konkretni saveti ostvarenih preduzetnika.
Medijski pokrovitelji Business Cafe-a: Kompanija Novosti, BizLife magazin, Ekapija portal, PR Portal ZaJavnost

Ulaznice za dogadjaj mogu se nabaviti na prodajnim mestima CS Eventima http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/business-cafe-novi-beograd-splav-tag-738139/performance.html

Sve ostale informacije na www.businesscafers.com.

1a47c-autocad2bbeograd2bsale

Advertisements
 
Ostavite komentar

Objavljeno od strane na 17. januara 2015. in Zaposlimo Srbiju

 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: