U Srbiji se svake godine organizuje mnogo događaja različitih tema i formata, namenjenih „poslovnom svetu“. U Beogradu će 05.03.2015. godine, po prvi put, javnosti biti ponuđena koučing konferencija koju zajedno organizuju „Atria Group“ međunarodna konsultantska kuća sa sedištem u Beogradu, i „EricksonCoaching International“, globalno prepoznata kompanija za edukaciju iz oblasti koučinga.
7-razloga

U nastavku pročitajte 7 razloga zbog kojih smatramo da je koučing konferencija vredna Vaše pažnje i prisustva:

One-(1)Skup koučing profesionalaca – po prvi put u Srbiji na jednom mestu će se okupiti ljudi koji se bavelife“ i biznis koučingom. U njihovom prisustvu bićete u mogućnosti da iz prve ruke saznate sa kojim se izazovima susreće jedan kouč u Srbiji ali takođe i koje su prednosti bavljenja koučingom.

Two-(2)Skup stručnjaka iz oblasti upravljanja ljudskim resursima – saznajte kakva su iskustva domaćih kompanija sa uvođenjem koučing kulture. U kojoj meri koučing kultura pomaže Vašoj organizaciji a u kojoj meri drugima. Poslušajte i podelite iskustva i savete.

Tree-(3)Skup budućih koučeva – konferencija je prilika da svoje interesovanje za bavljenje koučingom stavite na test tako što ćete biti u prilici da čujete iskustva drugih u bavljenju „life“ i biznis koučingom, da saznate koliko sati obuke je neophodno da bi se dostigla izvrsnost u izvođenju koučing sesije, kako se započinje sopstveni koučing biznis i još mnogo toga.
Four-(4)Dva programa konferencije – zanima Vas primena koučinga u biznisu ili ipak želite da čujete kako da unapredite veštine vođenja svojih koučing sesija? Odaberite jedan od dva ponuđena programa konferencije i uživajte u sadržaju konferencije prema Vašim preferencijama.

5-(Five)Upoznajte Marilyn Atkinson – osnivač Eriksonovog internacionalnog koledža i jedan od najpriznatijih stručnjaka u svetu koučinga obratiće se učesnicima konferencije sa relevantnom temom iz oblasti koučinga. Kao poslovni psiholog, Marilyn je prilagodila metode koučinga usmerenog ka rešenju za različite vrste korporativnih primena, tako da alati budu efektivni i laki menadžerima za korišćenje.

Six-(6)Saznajte odgovor na pitanje „Da li je koučing u kompanijama dugoročni uspeh ili trend?“ – učesnici panel diskusije će biti tu da Vam pomognu da odlučite. Jedan HR konsultant, jedan trener, izvršni direktor i jedan HR menadžer sa relevantnim iskustvom u korporativnom koučingu.

Seven-(7)Budite deo istorije – ovo je prva koučing konferencija u Srbiji i regionu i sigurno je da će u budućnosti predstavljati značajnu referencu i dokaz za profesionalno interesovanje i iskustvo u oblasti koučinga.

Prijavite se i saznajte više na linku: http://conference.erickson.rs/