RSS

Otvorene prijave za učesnike ISWiB 2015

04 mar

Omladinsko udruženje „Svetski omladinski talas“je otvorilo prijave za učešće na 9. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu 2015 (ISWiB – International Student Week in Belgrade), koja će se održati od 12. do 19. jula u glavnom gradu Srbije. Ovogodišnja tema festivala nosi naziv „Unwrap“.

Svake godine, „ISWiB“ festival okupi oko 200 studenata iz više od 40 zemalja sveta, te predstavlja jedan od najvećih studentskih festivala u Jugoistočnoj Evropi. Cilj projekta je umrežavanje mladih ljudi, jačanje tolerancije i borba protiv predrasuda. Učesnici će raditi sa svojim kolegama u jednoj od radionica kako bi osmislili i ponudili moguća i održiva rešenja za neke od gorućih društvenih problema. Radionice na festivalu su kreirane na način da se uklapaju u ovogodišnju temu.

animacija

Ove godine organizovaće se 9 različitih radionica. Svaka od njih će se baviti određenim društvenim problemom, koje će učesnici analizirati koristeći zasebnu tehniku rada. Ponuđene radionice su:

  • Unwrap the Critic”
  • „Unwrap the StartApp”
  • „Unwrap the Pattern”
  • „Unwrap Belgrade”
  • „Unwrap the Contrast”
  • „Unwrap the Unexpected”
  • „Unwrap that Walk of Life”
  • „Unwrap the Old Hold”
  • „Unwrap the Antibiotic”
  • „Guerilla Unwrap”

Ko može da učestvuje?
„ISWiB“ festival je namenjen svim studentima. Sve oblasti studija dolaze u obzir, s obzirom na činjenicu da će se učesnici baviti različitim problemima iz različitih oblasti nauke, kulture i društva uopšte. Takođe, osobe koje nemaju status studenta, ali su u skorašnjem periodu završili studije, takođe su dobrodošle da se prijave.

Troškovi učešća
Domaći studenti koji studiraju na nekom od univerziteta u Srbiji plaćaju troškove učešća u iznosu od 40€. Za studente iz inostranstva, troškovi učešća iznose 120€.
Cena participacije za studente iz inostranstva obuhvata smeštaj tokom trajanja festivala, hranu (pun pansion), te materijale za radionice. Za domaće studente, u cenu participacije je uključena hrana i materijali za radionice. Domaći studenti iz Srbije ukoliko žele, mogu tražiti i organizovanje smeštaja, ali u tom slučaju plaćaju punu cenu učešća kao i studenti iz inostranstva.
Troškovi puta, vize i džeparac nisu pokriveni od strane organizatora.

Poslovni kurs- logo text

Kako se prijaviti?
Prijavni formular je dostupan na sajtu http://iswib.org/

ROK ZA PRIJAVU JE 1. APRIL, 2015. u 23:59 (po srednjoevropskoj vremenskoj zoni)!

Sasa-Diplomatsko putovanje blog

Advertisements
 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: