RSS

Počinje sa radom WordPress Akademija — prijave otvorene

04 mar

wordpress-akademija

Posle uspešne iOS Akademije, SEEICT/Startit organizuje WP Akademiju, dvomesečni profesionalni kurs za sve koji žele da izgrade uspešnu karijeru programiranja na platformi koja pokreće 20% interneta.

Ova akademija rezultat je osluškivanja potreba. Jedan od najtraženijih i najplaćenijih poslova danas u svetu, ali i Srbiji, je posao programera. Preko 20.000 ponuda za posao WP developera postoji na Elance-u ukoliko ste freelancer, dok se oglasi za stalno zaposlenje, samo u Beogradu, svakodnevno gomilaju.

Potreba za kvalitetnim programerima je očigledna, a napredni polaznici će imati priliku da posle kursa obezbede sebi posao, a mi na ovaj način pokušavamo da povećamo bazu profesionalaca, ali i preduzetnika koji svoje poslove kroz frilensovanje rade širom sveta.

Predavači na Akademiji su Filip Ilić iz Pukka Themesa I Milan Ivanović iz WP Srbija. Filip i Milan imaju sedam, odnosno osam godina iskustva u WordPress-u, svaki od njih je napravio preko 50 sajtova, što garantuje kredibilitet programa.

Milan je organizator WordCamp Belgrade, a jedan je i od osnivača domaće WP zajednice. Sa druge strane, Filip je suosnivač PukkaThemes, a njegova ekipa je je na Theme Forestu, najvećem WP marketplaceu, dobila titulu elitnog autora.

Kroz dvomesečni kurs polaznici će naučiti da samostalno programiraju WP sajtove, ostvaruju svoje ideje ili možda rade za drugoga. Cilj je da polaznici sa već nekim iskustvom posle završenog kursa mogu da naprave vrhunske sajtove i naplate ih čak do 1.500 evra. Sa druge strane, za polaznike bez osnovnog znanja organizovaće se kurs prema njihovim potrebama.

Pored redovnih predavanja 3 puta nedeljno, predavači će imati mentorske sesije 1na1 po želji polaznika.

Broj je ograničen na 15 ljudi, a grupe će se formirati prema prethodnom programerskom iskustvu polaznika. Prostor WP Akademije se nalazi u Kneza Miloša 47, a termini su prilagođeni zaposlenima i studentima.

Cena kursa iznosi 950 evra, dok za sve koji se prijave do 10. februara je obezbeđen popust od 200 evra, odnosno cena je 750.

Prijave su u toku!

Advertisements
 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: