RSS

Prijavite se danas da osvojite jednu od 12 Cotrugli stipendija

19 mar

15835705583_2715d85d3c_o

Bliži se kraj prijava za MBA stipendije

 

Rok za prijavu na stipendije koje dodeljuje COTRUGLI Business School za svoje međunarodno akreditovane MBA programe je 20. mart, 2015. do ponoći.  Iskoristite jedinstvenu priliku da osvojite jednu od 12 stipendija i prijavite se danas na

http://cotrugli.org/scholarships/serbia/

Svake godine, COTRUGLI Business School organizuje stipendijski proces koji srpskim menadžerima pruža jedinstvenu priliku da se kroz E/MBA programe usavršavaju na vodećoj poslovnoj školi JI Evrope. Kako se COTRUGLI i ove godine suočio sa velikim interesom i brojem prijava za stipendije, preporučujemo da se prijavite čim pre. Za stipendiranje najboljih menadžera i usavršavanje njihovih poslovnih karijera, COTRUGLI i partneri su do sada uložili preko 3 miliona evra u celom regionu.

 

Selekcijski proces

Selekcijski proces kojim se biraju dobitnici E/MBA stipendija se sastoji iz tri kruga.

  1. Prvi korak je online prijava, gde se nalazi aplikacijski formular na engleskom
  2. Nakon što popunite online aplikaciju, komisija će pozvati kandidate koji zadovoljavaju kriterijume za stipendiju u drugi deo selekcijskog procesa, koji se sastoji od evaluacijskog intervjua sa predstavnicima škole
  3. Najbolji kandidati će biti pozvani na stipendijsko finale početkom aprila u Beogradu.

COTRUGLI stipendije 3

Dosadašnja iskustva stipendijskih kandidata ukazuju da je čest motiv za prijavu veća konkurentnost prilikom zapošljavanja ili napredovanja u karijeri.  Pored toga, kandidati koji planiraju da započnu sopstveni biznis ili razviju sadašnji, kao prednost MBA programa ističu jačanje preduzetničkog kapaciteta, ali i upoznavanje vrhunskih stručnjaka sa kojima će deliti znanja i iskustva. Kao jedan od glavnih motiva za prijavu, kandidati ističu međunarodnu akreditaciju AMBA asocijacije.

Razmena iskustva kao najefikasniji oblik učenja

Suštinska vrednost MBA programa je primenjivost svega što naučite na izazove i prilike u poslovnom svetu. Princip rada je case study metoda u kojoj se obrađuju konkretni poslovni slučajevi iz čitavog sveta, sa naglaskom na poredjenje sa lokalnim tržištem. Osim toga, polaznici rade u timovima, a članovi tima dolaze iz različitih branši. Timski način rada se primenjuje zbog činjenice da upravo razmena iskustva omogućuje najefikasnije učenje. Nakon predavanja vaše radno mesto postaje laboratorija u kojoj testirate sve što ste naučili na predavanju.

O školi

COTRUGLI Business School je vodeća poslovna škola u regionu JI Evrope posvećena edukaciji i podršci biznis lidera.  Kroz tri različita MBA programa (International, Executive i Chief Executive) COTRUGLI pruža visokoprofesionalnu poslovnu edukaciju za sve nivoe menadžera. Sa dva edukativna centra u Beogradu i Zagrebu, kao i sa četiri kancelarije u Ljubljani, Sofiji, Bukureštu i Beču, pokriva tržište od 9 zemalja (Srbija, Bugarska, BiH, Hrvatska, Makedonija, Rumunija, Slovenija, Crna Gora i Austrija) sa tendencijom daljeg regionalnog širenja.

Prijavite se danas da osvojite jednu od 12 stipendija!

Advertisements
 

Oznake: ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: