RSS

Program prakse i mentorstvo na programu „Studije budućnosti“

17 jun

DAUS: Program prakse i mentorstvo na programu "Studije budućnosti"

Beogradska otvorena škola održala je sa partnerima na programu prakse radni sastanak „Mentorstvo – korak ka boljem ličnom razvoju“ u ponedeljak, 8. juna 2015. godine. Program prakse predstavlja jednu od obaveznih aktivnosti studenata na jednogodišnjem programu „Studije budućnosti“.

Ovom prilikom prisutnima je predstavljen koncept mentorstva i date su opšte smernice rada sa praktikantima, dok je u nastavku sastanka razgovarano o programu prakse za studente Beogradske otvorene škole koji će se realizovati od novembra 2015. godine.

Program prakse ima za cilj da studenti steknu uvid u konkretne radne zadatke i oprobaju se u realnom radnom okruženju kako bi kasnije mogli da definišu svoje potrebe kada je planiranje i razvoj njihovih karijera u pitanju.

Work and Study in Canada -Sale cover

Beogradska otvorena škola uspostavila je saradnju sa partnerskim institucijama i organizacija u kojima studenti mogu da obave program prakse. Studenti, već kao kandidati, prilikom prijave za program, u prijavnom formularu, mogu da odaberu dve organizacije ili institucije u kojima bi želeli da realizuju njihovu praksu. U akademskoj 2015/2016. godini partneri Beogradske otvorene škole su: Agencija Olaf&McAteer, Advokatska kancelarija Nikolić-Kokanović-Otašević, British Council, Centar za međunarodne i bezbednosne poslove (ISAC fond), Centar za zaštitu i pomoć tražiocima azila, Fondacija Hajnrih Bel, Fondacija Konrad Adenauer, Institut ekonomskih nauka, Nedeljnik „Vreme“, Portal Mladi, Poverenik za zaštitu ravnopravnosti, Societe General Banka, Tim za socijalnu inkluziju i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije, Vizantološki institut, Srpska akademija nauke i umetnosti, Zaštitinik građana (Ombudsman), Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

Beogradska otvorena škola otvorila je konkurs za upis 23. generacije studenata na jednogodišnji program „Studije budućnosti“.

Konkurs je otvoren do 6. septembra, a zainteresovani mogu da se prijave OVDE.

Advertisements
 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: