RSS

Studijsko diplomatsko putovanje-London – Liverpul – Edinburg – Kardif + posete Frankfurtu i Briselu

18 okt

edinburgh-Sasa

——————————————————————————————————————————————————————

PLAN i PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan (8.april) – Sastanak putnika na parkingu iza Narodne biblioteke u Beogradu u 17.00h. Polazak za Frankfurt. Dnevna i noćna vožnja kroz Srbiju, Mađarsku, Slovačku, Češku i Nemačku sa usputnim pauzama radi odmora.

2.dan (9.april) – Dolazak u Frankfurt oko 13h. Slobodno vreme za upoznavanja ovog nemačkog grada na reci Majni. Ne propustite priliku da odete do Geteove kuće, stare Opere, Gradske skupštine i Katedrale Svetog Vartolomeja. Nakon što se prošetamo Frankfurtom i odmorimo nastavljamo put ka Londonu u 23h. Noćna vožnja.

3.dan (10.april) – Stižemo u Kale, francuski gradić na obali Engleskog kanala u jutranjim časovima i ukrcavamo se na trajekt. Prelazimo Lamanš oko 08h ujutru i imamo priliku da vidimo tzv Doverske klifove, tj. velike bele sedimentne stene na britanskoj strani Lamanša, jedinstvene po svom sastavu i boji. Iskrcavamo se sa trajekta oko 10h ujutru i nastavljamo put ka Londonu. Dolazak u London oko podneva. Smeštamo se u hotel. Slobodno vreme za odmor, šetnju, upoznavanje prestonice Velike Britanije ili nešto slično. Noćenje.

Kardif.-Sasa

4.dan (11.april) – U 10h ujutru krećemo u šetnju Londonom i panoramsko razgledanje grada. Upoznaćemo se sa Vestminsterskom palatom, Daunning stritom – sedištem britanskog premijera, trgovima Trafalgar i Pikadili, Sent Džejms parkom, Bakingemskom palatom itd. Od 13h slobodno vreme za individualne aktivnosti.Noćenje.

5.dan (12.april) – Fakultativni odlazak u Stounhendz i Oksford. Imaćemo priliku da se upoznamo sa jednim od nastarijih spomenika na svetu, popularnom kružnom kamenju, koji datira još iz bronzanog doba i pod zaštitom je UNESCO-a, mestu na kojem se se odvijali mnogobrojni paganski rituali. Nakon Stounhendž-a nastavljamo ka Oksfordu, gradu u kojem se nalazi sedište Univerziteta Oksford, jednog od najboljih fakulteta na svetu i mestu gde su snimane mnogobrojne scene iz poznatog serijala o Hariju Poteru. Povratak u London oko 17h. Slobodno vreme. Noćenje.

London- Sasa

6.dan (13.april) – Pakujemo se i napuštamo hotel u 09.30h. U 10h odlazimo u posetu Parlamentu Ujedinjenog Kraljevstva, jedinstvenoj prilici da se upoznamo sa kolevkom demokratije, naučimo nešto o britanskom parlamentirazmu i načinu funkcionisanja Komonvelta iz prve ruke ali i da obiđemo ovo neverovatno zdanje na Vestminsteru. Slobodno vreme od 12h. Polazimo za Liverpul oko 23h. Noćna vožnja.

7.dan (14.april) – Dolazak u Liverpul u ranim jutarnjim časovima. Slobodno vreme za šetnju i upoznavanje grada. Albertov dok, Liverpulska katedrala, Gradska većnica, Koncertna dvorana samo su neke od poznatih znamenitosti kojima ovaj grad raspolaže. Za ljubitelje fudbala jedinstvena prilika da obiđete Enfild, stadion Liverpula i jednog od najpoznatijih fudbalskih mesta na svetu. Nastvljamo put ka Edinburgu oko 17h i stižemo u prestonicu Škotske oko 21h. Smeštaj u hotel.Noćenje.

8.dan (15.april) – Krećemo u panoramsko razgledanje Edinburga od 09.30h. Obilazimo Stari grad, Edinburški zamak, Gradsku većnicu, stari Škotski parlament, Grejfrajers groblje itd. Oko 12h polazimo na fakultativni izlet u Glazgov, najveći škotski grad. Povratak u Edinburg oko 18h. Slobodno vreme. Noćenje.

Canada 1

9.dan (16.april) – Pakujemo se i napuštamo hotel u 10h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti u prestonici Škotske. Polazak za Kardif oko 23h. Noćna vožnja.

10.dan (17.april)  – Dolazak u Kardif, glavni i najveći grad Velsa, jedne od 4 konstitutivne zemlje Ujedinjenog Kraljevstva u jutarnjim časovima. Odmah odlazimo da se smestimo u hotel nakon čega imamo slobodno vreme za odmor, šetnju gradom ili nešto slično. U 16.30h odlazimo na fakultativni izlet u Bristol, grad-luku u Engleskoj i jedan od najstarijih gradova u Velikoj Britaniji ali i rodnom mestu autorke Harija Potera, Džoan Rouling. Povratak u Kardif oko 21.30h. Noćenje.

11.dan (18.april) – U 09.30h krećemo u panoramsko razgledanje glavnog grada Velsa i obilazimo: Normanski zamak iz 11. veka, zgradu Nacionalne skupštine, gradsku luku itd. Slobodno vreme od 12h. Polazimo za Brisel oko 23h. Noćna vožnja kroz Veliku Britaniju sa usputnim pauzama radi odmora. Ukrcavamo se na trajekt i prelazimo Lamanš oko 06h ujutru.

Uradite besplatnu simulaciju  TOEFL-a ili IELTS-a na linku : http://www.kontext.edu.rs/simulacija-medjunarodnih-ispita

   

Prijavom preko ovog bloga ostvarićete popust od 5% u Centru za strane jezike Kontext .
Prijavite se na linku: http://online.kontext.edu.rs/upis/?view=prijava

12.dan (19.april) – Dolazimo u Brisel oko 10h ujutru. Slobodno vreme za šetnju kroz prestonicu Belgije i sedište Evropske Unije. Prilika da se upoznamo sa Atomiumom, Grand place trgom, Maneken pis-om, Gradskom većnicom itd. Nakon što se odmorimo nastavljamo put ka Beogradu u 19h. Noćna vožnja kroz Belgiju, Nemačku, Češku, Slovačku i Mađarsku sa usputnim pauzama radi odmora.

13.dan (20.april) – Dolazak u Beograd oko podneva.

London 2

——————————————————————————————————————————————————————

Da biste se prijavili na putovanje i sebi obezbedili mesto, potrebno je da prilikom prijave uplatite depozit u iznosu od 100e minimum.

***BROJ MESTA JE OGRANIČEN***

——————————————————————————————————————————————————————

U cenu je UKLJUČENO:

 • Prevoz visokopodnim turisičkim autobusom na relaciji Beograd-Frankfurt-London-Liverpul-Edinburg-Kardif-Brisel-Beograd.
 • 3 noćenje u hotelu** u Londonu u 1/3 sobama sa WC i kupatilom.
 • 2 noćenja u hotelu** u Edinburgu u 1/3 sobama sa WC i kupatilom.
 • 1 noćenje u hotelu** u Kardifu u 1/3 sobama sa WC i kupatilom.
 • Prevoz trajektom preko Lamanša.
 • Viza za Veliku Britaniju.
 • Panoramska razgledanja gradova.
 • Usluge lokalnih vodiča.
 • Organizacija celog putovanja.
 • Pratnja jednog predstavnika udruženja tokom trajanja putovanja.

U cenu NIJE UKLJUČENO:

 • Fakultativni izleti.
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje.
 • Individualni troškovi putnika.

——————————————————————————————————————————————————————

FAKULTATIVNI IZLETI:

 1. Odlazak u Stounhendž i Oksford sa uključenim svim ulaznicama i uslugama vodiča – 40e
 2. Odlazak u Glazgov u pratnji vodiča – 25e
 3. Odlazak u Bristol u pratnji vodiča – 15e

——————————————————————————————————————————————————————

VAŽNE NAPOMENE:

 • Moguće je plaćanje na rate.
 • Da bi sebi obezbedili mesto na putovanju, neophodno je da prilikom prijave uplatite depozit u iznosu od mininum 100e.
 • Nakon što uplatite depozit, obezbeđeno Vam je mesto na putovanju, a ostatak novca isplaćujete dinamikom koja Vama odgovara uz obavezu da se razlika do punog iznos mora isplatiti najkasnije 7 dana pred početak putovanja.
 • Ukoliko želite da putujete sami, ne postoji bilo kakav vid doplate. Bićete spojeni sa nekim od drugih putnika u smeštaj u skladu sa polom, godinama i interesovanjima.
 • Svi hoteli se nalaze u širem centru grada, u blizini autobuske stanice ili metroa.
 • Tačni nazivi hotela će biti poznati 10 dana pred početak putovanja.
 • Doplata za 1/2 sobu iznosi 20e po osobi po noćenju.
Period trajanja putovanja: 8.4.2016. – 20.4.2016.
Gde: Engleska – Škotska – Vels
Cena: 499e
Prijave i info na : manager@sasamihajlovic.com i 065 33 211 77  Saša Mihajlović 
Advertisements
 

Oznake: , , , , ,

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: