RSS

Međunarodni MBA skup koji će se održati u Beogradu

29 okt

MBA 1

 

 

Access Masters Tour, svetski lider za sastanke Jedan na jedan u oblasti poslovnog obrazovanja, vratiće se u Beograd 12. novembra 2015. godine u hotel Hyatt Regency Beograd, danas je najavio organizator, Advent Group.

Masters 3

„Access MBA je predviđena da premosti jaz između poslovnih rukovodilaca i elitnih MBA programa iz celog sveta putem personalizovanih individualnih susreta iJedn na jedan zmeđu kandidata i predstavnika škola“ – rekao je Kristof Kutat (Christophe Coutat), generalni direktor kompanije Advent Group.

MBA 4

Sastanci Jedan na jedan omogućavaju poslovnim stručnjacima da pronađu vrhunski MBA program koji odgovara njihovom prethodnom obrazovanju i očekivanjima. Stručnjaci za obrazovanje svakog kandidata za MBA podvrgavaju postupku selekcije i određivanja odgovarajućeg programa. Polaznici koji se kvalifikuju tada dobijaju dnevni red za određeni broj dvadesetpetominutnih sastanaka sa direktorima odeljenja za upis studenata.

Nemacki jezik devojcica-Sale

Na skupu učestvuju vrhunske međunarodne poslovne škole iz Evrope i Severne Amerike, kao i prestižne lokalne institucije. Kandidati mogu očekivati da se sretnu sa predstavnicima škola kao što su IE Business School, IESE Business School, ESCP Europe, SDA Bucconi. Očekuje se da će skupu prisustvovati do 300 kvalifikovanih MBA kandidata iz Belgrad i drugih krajeva zemlje.

Masters 2

Ovaj događaj je deo manifestacije Access MBA’s Fall Tour, u kojoj učestvuje 125 međunarodnih poslovnih škola, i koja se održava u 34 gradova širom sveta.

Osim privatnih sastanaka  Jedan na jedan sa službenicima odeljenja za upis studenata, kandidati mogu da dobiju podršku pripremi za MBA, pregršt informacija o GMAT testiranju i stipendijama, o postupku upisa na MBA škole, kao i da učestvuju u Panel diskusijama sa predstavnicima i studentima škola.

Masters 4

Veoma traženi studijski program poslovnog upravljanja (MBA) priprema poslovne stručnjake za vrhunske rukovodeće uloge. U svom Izveštaju o anketi korporacijskih službenika za regrutovanje za 2015. godinu, GMAC (Graduate Management Admission Council), sa sedištem u SAD, iznosi da čak 85% kompanija širom sveta planira da zaposli diplomirane studente MBA škola – trend koji je u petogodišnjem periodu iskazuje porast od 22% Pored toga, tri od četiri kompanije tvrdi da planiraju da regrutuju nove radnike u samim poslovnim školama, što samo potvrđuje da je napredovanje u karijeri suštinska prednost MBA obrazovanja. U 2015. godini takođe je zabeležen i veliki rast zarada, koje su dostigle tačku preokreta od 100 000 američkih dolara u SAD. „Globalno, više od polovne poslodavaca planira da poveća početnu platu novozaposlenih svršenih studenata MBA tokom 2015. godine, ili za stopu inflacije (30% kompanija) ili više (21%)“, navodi izveštaj.

MBA 5

 

Prijava za skup

Da bi bili izabrani za sastanke Jedan na jedan, kandidati treba da se prijave na http://bit.ly/1O9OAF1 na vreme (najmanje pet dana ranije).

 Registracija putem interneta je besplatna.

O kompaniji Advent Group

Osnovana 2004. godine, Advent Group je nezavisna medijska agencija specijalizovan sa sektor višeg obrazovanja. Svake godine na manifestacijama Access MBA i Access Masters Tours, 40 000 kandidata dobije priliku da se upozna sa 200 vrhunskih poslovnih škola na preko 100 skupova širom sveta.  Misija agencije Advent Group, svetskog lidera za skupove MBA Jedan na jedan, jeste da upozna javnost sa poslovnim školama medijskim približavanjem potencijalnim kandidatima, kao i da potencijalne kandidate uputi na odgovarajuće institucije i studijske programe.

 

Više informacija

Access MBA, zvanična internet stranica: http://www.accessmba.com/

Access Masters, zvanična internet stranica:  http://www.accessmasterstour.com/

Advent Group, zvanična internet stranica: http://advent-group.net/

Diplomatsko

Prijavite se; OVDE

Advertisements
 

Oznake:

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: