RSS

Istina o muško-ženskim odnosima

21 dec

Ceo svet oseća, ali niko ne ume da objasni šta se tačno dešava kada se neko zaljubi. Ono što je nauka otkrila jeste da se ključ razumevanja emocija nalazi u glavi.  Otkrivamo vam rezultate bazirane na najrazličitijim i mnogobrojnim istraživanjima, koji objašnjavaju kako se muškarci zaljubljuju, a kako žene, kao i to šta muškarci vole kod žena i obrnuto.

ONE VOLE KRATKO

Šarm dugokosih mladića je sudeći prema rezultatima do kojih su došli stručnjaci otišao u zaborav i nema više istu draž. Naime, prema rečima stručnjaka sa univerziteta Teksas ženama su daleko privlačniji kratko ošišani muškarci koji vode računa o svojoj kosi. Nije reč o vizuelnoj estetici, sasvim suprotno: ovaklav izgled kod žena budi sigurnost i ostavlja utisak da je taj muškarac ozbiljan.

Romantika

OBELEŽJE STRASTI

Ožiljci na licu ukazuju na hrabrost i odlično zdravstveno stanje, tako barem misle žene koje su učestvovale u javnom istraživanju koje je objavljeno u naučnom časopisu Ličnost i Individualne razlike. Ali ovo važi samo za parove koji kratko ostaju zajedno. Za ozbiljne veze žene žele muškarce koji imaju čisto lice – za njih znači da su takvi muškarci pažljiviji.

 

NA PRAVOM MESTU

Sada kada smo došli dovde znamo da muškarci treba da vode računa o licu, jer je to ženama veoma bitno, a što je važnije veoma privlačno. Kada su muškarci u pitanju njihova slaba tačka se takođe nalazi u glavi. Tačnije u ušnoj školjci. U eksperimentu u kom su učestvovali muškarci puštana im je jedna italijanska balada pokazalo se da su prema ženama dok je trajala ta pesma bili mnogo pažljiviji. Naime, čak dva puta više žena je ponuđeno cigaretom kada je to zatražilo od jačeg pola.

OBRATITE PAŽNJU

Muškarci koji imaju špicastu bradu imaju mnogo više uspeha kod žena. Stručnjaci veruju da ova ženska karakteristika koju poseduje određeni broj muškaraca doprinosi uspehu kod žena usled toga što su žene dosta niže nego jači pol.

Deda Mrazice 9

DODIR

Jedno francusko istraživanje je pokazalo da kada muškarac dotakne podlakticu žene ona će mu se lakše predati. Tokom istraživanja pokazalo se da su mladići koji su dotakli podlakticu žene tokom razgovora imali čak 50 odsto više uspeha od onih koji to nisu učinili.

 

KAKO SE ONI ZALJUBLJUJU

Sajam automobila

Pažnja!

Muškarci prosto luduju za ženama koje izgledaju kao da pojma o životu nemaju, poručuju naučnici. Na drugom mestu je stidljivost, ali i sigurnost u ono o čemu pričaju.

Poslovni kurs- logo text

Loša memorija

Da muškarci naprasno postanu glupi ili zbunjeni tokom razgovora sa privlačnom i lepom ženom, je opšte poznata stvar. Ali, stručnjaci sa nacionalnog univerziteta u Holandiji su otišli korak dalje, pa su tokom istraživanja otkrili da muškarci nakon razgovora sa lepom ženom ostaju “zaglupljeni” i po nekoliko sati.

Usne od meda

Izražene crte lica kao što su usne kod glumice Andželine Žoli smatraju se izuzetno privlačnim i poželjnim. Ipak, ne postoji naučno objašnjenje za ovo. Ono što naučnici nude kao objašnjenje je kulturološka pripadnost.

Tango-in-the-heart-B

Vrućina i žmarci

Tokom hladnijih meseci muškarcima je žensko telo privlačnije. Stručnjaci smatraju da je to zbog toga što se tokom zimskih i jesenjih meseci žene oblače toplo i veoma retko pokazuju svoje obline. Pa, zato kada tokom snežnih dana, odnekud sevne golo rame, svakog muškarca zahvati talas vrućine i prođu ga žmarci.

Aca Lukas

TUĐE je SLAĐE

Istraživanje je još samo jednom potvrdilo ono što je već ceo svet znao, a to je da se ženama koje nisu u vezi veoma privlačni zauzeti muškarci. Naime, tokom istraživanja su ženama pokazivali istog muškarca na dve različote fotografije. Kada bi im rekli da je muškarac slobodan, interesovanje je bilo 59 odsto, ali onog trenutka kada bi im rekli da je zauzet interesovanje je raslo do 90 odsto.

Preuzeto sa : http://zena.blic.rs/Porodica/37781/Crno-na-belo-Ovo-je-prava-istina-o-musko-zenskim-odnosima

Diplomatsko

 

Advertisements
 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: