RSS

Пријава за учешће у Европској недељи предузетништва

22 apr
Директорат Европске комисије за унутрашње тржиште, индустрију, предузетништво и мала и средња предузећа, у сарадњи са два национална координатора, Министарством привреде и Привредном комором Србије, позива организације, институције и друге организаторе да пријаве и у оквиру промотивне кампање – Европска недеља предузетништва- SME Wеек – промовишу своје активности и догађаје који имају шири значај за развој сектора малих и средњих предузећа.

Европска недеља предузетништва-SME Wеек, промотивна кампања коју је 2009. године покренула Европска комисија и у којој Република Србија активно учествује од самог почетка, одржава се у 37 земаља.

Ова иницијатива има за циљ промоцију предузетништва кроз организацију низа промотивних догађаја различитих организатора, као и да информисе предузетнике о институцијама које прузају подрску развоју малих и средњих предузећа  на локалном, националном и европском нивоу, у току целе године.

Догађаји, конференције, семинари, сајмови, трибине пријављују се преко сајта http://ec.europa.eu/sme-week .

Сајт пројекта SME Wеек 2016 оперативан на порталу Европске комисије све до 30.11. 2016. године, што омогућава пријаву активности. Препорука је да пријава буде извршена у периоду, најмање две седмице пре одржавања скупа.

Прихватљиве су све теме које промовишу мала и средња предузећа као на пример: предузетничко образовање, интернационализација малих и средњих, друга шанса, смањење административних баријера, женско предузетништво, иновације, старт-уп, пројекти за мала и средња предузећа, финансирање и заступање интереса овог сектора и др.

Након верификације догадјаја на сајту ЕК, молимо вас обратите се националним координаторима ради преузимања лога пројекта који можете користити у позивима за скуп и промотивним материјалима.

За све додатне  информације у вези СМЕ Wеек-а у Србији можете се обратити националним координаторима пројекта у Србији: Милици Станковић milica.stankovic@privreda.gov.rs испред Министарства привреде и Милану Ристићу milan.ristic@pks.rs  испред Привредне коморе Србије.

Advertisements
 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: