RSS

Trening „Moć efikasne komunikacije“

15 jun

Busines People- Sale 2

U periodu od 30. juna do 2. jula,  u Beogradu,  otvoreni trening „Moć efikasne komunikacije“.

Pozivam Vas da Vi i Vaše koleginice i kolege, uzmete učešće na ovom treningu.

Trening „Moć efikasne komunikacije“ učesnicima otvara potpuno nove dimenzije pristupa komunikaciji i izgradnji vrednih odnosa sa okruženjem.

U odnosu na srodne treninge komunikacijskih veština, „Moć efikasne komunikacije“ predstavlja značajan kreativni proboj na ovom području – po vrednim rezultatima za učesnike, predstavlja istinsko čudo, pozitivne posledice su dalekosežne, a u toku tri dana rada učesnici rešavaju  konkretne (a ne „zamišljene“) probleme. Poboljšanja su trajna, a prva od njih jasno su vidljiva već na samom treningu.

Iskreni kompliment:

Jedna od potvrda vrednosti ovog treninga je i činjenica da se veliki broj roditelja koji prođu ovaj trening, odlučuje da u privatnom aranžmanu, na nekom od narednih treninga, pošalje svoju decu, uglavnom studente i srednjoškolce, kako bi i ona naučila ova vredna znanja koja nisu dostupna svakom i ovladala veštinama koje oplemenjuju čoveka, a njegov život čine boljim!

Dodela sertifikata je 30 dana po okončanju treninga.Tada učesnici jasnije mogu da sagledaju vrednost metodologije trening programa koji su pohađali, te razmenjuju povratne informacije o konkretnim promenama koje su nastupile u njihovoj životnoj realnosti nakon treninga.

Važne informacije koje se odnose na trening, možete pogledati putem linka:

https://kriznekomunikacije.wordpress.com/moc-efikasne-komunikacije/

Utisci učesnika:
Prenosim Vam utiske nekoliko učesnika/ca (kontakti dostupni na zahtev) treninga koje sam vodio u četvrtom tromesečju prošle godine:

„Impresioniran sam, kako ličnim napretkom, tako i napretkom cele grupe. Mišljenja sam da su u grupi bili izuzetno kompetentni pojedinci od kojih sam puno toga naučio. Ne znam zbog čega, ali osećam se boljim čovekom“

„Fascinantna promena učesnika, njihovog načina komunikacije i načina izlaganja. Trener izuzetno vodi kroz promene. Očigledan napredak svih učesnika. Atmosferu na treningu karakteriše toplina i druženje-razmena ličnih iskustava. Ja sam probila svoj strah i napredovala“

„Najbolji trening ikada … Oduševljen sam kvalitetom obuke, a nosim i izuzetne utiske o drugim učesnicima kojima sam oduševljen. Moja očekivanja su prevaziđena, a utisak o tebi Dragane je još jači nego na tvom prethodnom treningu na kome sam učestvovao. Motivisan sam, na osnovu tvog načina rada, za apsolutni dalji napredak na svim poljima“

„Obuka koja menja život i podstiče na dalje usavršavanje. Radujem se novim obukama i izazovima. Još jednom sam uspela da pobedim sebe i beskrajno sam zahvalna.“

Detalje (fotografije, utisci učesnika, razmišljanja …) sa nedavnih treninga, možete da pogledate u tekstovima koje sam tim povodom pisao na svom blogu kriznekomunikacije.wordpress.com :

Unutrašnja stabilnost – temelj efikasne komunikacije (i boljeg života)

Efikasna komunikacija – veština za bolji život

U toku treninga …

Detalkj sa treninga 5

Pored koristi nevedenih u programu, ovaj trening može da bude od presudne važnosti  za produktivnost menadžera u Vašoj kompaniji koji imaju problem:

– da efikasno reše konflikte (na poslu i u porodici) koji negativno utiču na njihovu produktivnost, a posredno i na produktivnost drugih zaposlenih.

– da efikasno vode sastanke

– da lagodno drže prezentacije na način koji odgovara njihovoj unutrašnjoj prirodi, a istovremeno ispunjava očekivanja publike (sagovornika) kojoj (kome) se obraćaju.

– da efikasnom komunikacijom brže zaključe prodaju kod klijenta koji je u nedoumici
– da zadrže klijenta koji, iz svojih razloga, želi da promeni partnera (kompaniju) sa kojim sarađuje

– da efikasno pokrenu zaposlene čija produktivnost nije na zadovoljavajućem nivou

 

Rezultati učesnika:

Drugog dana treninga, to u programu nije navedeno, učesnicima će se obratiti troje učesnika prethodnih treninga, koji su zahvaljujući ovoj vrednoj metodologiji značajno poboljšali svoje performanse i ostvarili vredne promene koje su im ranije bile nezamislive kako na poslovnom, tako i na privatnom području. Njihovi rezultati posebno motivišu!

trening - 3

Dobrodošli!

Prijave i info :

Saša Mihajlović 

manager@sasamihajlovic.com

Advertisements
 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: