RSS

RASPISAN KONKURS FONDA ZA STUDIJE U INOSTRANSTVU

06 okt
Matematicari
Ministarstvo omladine i sporta sa zadovoljstvom saopštava da je 29. jula 2016. godine, Fond za mlade talente Republike Srbije raspisao Konkurs za stipendiranje najboljih studenata studija drugog i trećeg stepena na univerzitetima zemalja članica Evropske unije i Evropske asocijacije za slobodnu trgovinu (EFTA) i na vodećim svetskim univerzitetima za školsku 2016/2017. godinu.
Konkurs će biti otvoren do 1. novembra 2016. godine, a pravo na stipendiju će imati studenti koji upisuju studije drugog i trećeg stepena na univerzitetima zemalja članica Evropske unije i Evropske asocijacije za slobodnu trgovinu (EFTA) i na vodećim svetskim univerzitetima.
Konkurs je objavljen u dnevnom listu „Politika“, kao i na zvaničnim internet prezentacijama Ministarstva omladine i sporta – Fonda za mlade talente Republike Srbije www.fondzamladetalente.rs.

Uradite besplatnu simulaciju međunarodnih ispita

Prijavom preko bloga www.sasamihajlovic.wordpress.com ostvarićete popust od 5% u Centru za strane jezike Kontext na sve kurseve.

U prijavi samo navedite Saša Mihajlović i ostvarite popust.

Uradite besplatan online test ,prijavite se na linku: Online test 

Tekst konkursa, obavezan obrazac za prijavu na konkurs, spisak vodećih svetskih univerziteta, izjavu o pribavljanju podataka i primer ovlašćenja za potpisivanje ugovora možete preuzeti ovde.
Ministarstvo omladine i sporta obaveštava mlade da je u odnosu na prethodne godine Tekstom konkursa u obaveznoj dokumentaciji predviđen nov dokument – izjava o saglasnosti da organ pribavi podatke iz službene evidencije ili da će sami pribaviti uverenje o državljanstvu, što je u skladu sa odredbama novog Zakona o opštem upravnom postupku.
Fond za mlade talente je od 2008. godine do danas dodelio više od 2800 stipendija studentima koji su svoje studije nastavili u inostranstvu na najboljim svetskim univerzitetima.
Advertisements
 
Ostavite komentar

Objavljeno od strane na 6. oktobra 2016. in Najnovije vesti-News

 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: