RSS

Fruitnet Forum South-East Europe

19 okt

 FINAL

 

Fruitnet Forum South-East Europe je prvi u novoj seriji događaja za diskusiju i uspostavljanje poslovnih kontakata osmišljenih tako da promovišu interesovanje, investicije i inovacije u novim i rastućim oblastima poslovanja u polju svežih proizvoda.

 

Ovaj događaj je jedinstvena prilika da se vaša organizacija poveže sa vodećim stručnjacima za sveže proizvode iz čitavog lanca snabdevanja, uključujući i uzgajivače, izvoznike, trgovce na veliko, uvoznike, nadzornike i pružaoce usluga u oblasti svežih proizvoda.

 

Događaj nudi priliku za angažovanje sa publikom kroz zanimljiv i informativan program govornika i olakšava mogućnosti za uspostavljanje novih kontakata i razvoj poslovanja za sponzore kroz interaktivni i dinamički programa za uspostavljanje poslovnih kontakata koji traje tokom čitavog događaja.

 

 

Fruitnet Forum South-East odvija se u Beogradu, glavnom gradu Srbije, 29–30. novembra 2016. u hotelu Hyatt Regency Beograd. Mesto događaja je pogodno smešteno u gradskoj poslovnoj četvrti, između aerodroma i četvrti „Stari grad“.

 

Organizator Foruma je Fruitnet Media International, vodeći izveštavač u oblasti svežih proizvoda specijalizovan u izradi platformi za uspostavljanje poslovnih kontakata kako bi se olakšao razvoj poslovanja. Fruitnet ima informisanu pokrivenost visokog profila za celokupno globalno poslovanje u oblasti svežih proizvoda, izveštavajući o dešavanjima na svim glavnim tržištima.

 

Zašto učestvovati

Fruitnet Forum South-East Europe nudi postojećim igračima i potencijalnim investitorima u poslovanju u polju svežeg voća i povrća u regionu priliku:

 

  • da saznaju više o mogućnosti tržišta za proizvode uzgojene u regionu;
  • da razumeju kako se mogu dobiti sredstva za nove projekte;
  • da čuju nešto od onih koji već ulažu u projekte za snabdevanje međunarodnih tržišta;
  • da saznaju šta tržište zahteva u oblastima kao što su brendiranje, marketing i reklamiranje;
  • da otkriju praktične načine za poboljšanje kvaliteta proizvoda kroz bolju organizaciju, dobre poljoprivredne prakse, sertifikaciju i ulaganje u novu tehnologiju;
  • da izbegnu nevolju poznavanjem potencijalnih izazova na putu.

 

Registracija

Fruitnet Forum South-East Europe je globalna platforma koja spaja širok spektar lokalnih i međunarodnih ključnih igrača iz industrije svežih proizvoda. Očekujemo da će raznolika publika od oko 150 delegata prisustvovati Forumu. Prvi dan će početi sa konferencijskim prezentacijama i grupnim diskusijama, dok je drugi dan rezervisan za organizovane posete različitim mestima od interesa kao što su veleprodaje, lokalni supermarketi i/ili proizvodne lokacije.

 

Možete da se registrujete na internetu na sajtu www.fruitnetlive.com/forumsee

 

Regionalna cena za jugoistočnu Evropu za ranoranioce (ističe 21 oktobra 2016) – 125 EUR

Standardna regionalna cena za jugoistočnu Evropu – 150 EUR

 

Regionalna cena za jugoistočnu Evropu važi za sledeće zemlje delegata: Slovenija, Hrvatska, Bosna, Makedonija, Srbija, Crna Gora, Rumunija, Bugarska, Albanija, Grčka, Turska.

 

Propusnica za Fruitnet Forum South-East Europe uključuje: konferencije, konferencijski materijal, osveženja i ručak tokom pauza za uspostavljanje poslovnih kontakata, druženje uveče, obilazak za delegate, simultani prevod.

Advertisements
 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: