RSS

Test-Da li imate stabilnu vezu?

24 dec

a35c2-srce

Istraživanje koje je objavio časopis Psychological Science pokazalo je da prisustvo nekih tema može da bude pokazatelj koliko je nečiji odnos u vezi dubok, pre svega ima li poverenja da se podele i neprijatne spoznaje

DA li je vaša veza stabilna i jaka? Ukoliko imate nedoumice, prisetite se o čemu sve možete da razgovarate sa partnerom. Jer, istraživanje koje je objavio časopis Psychological Science pokazalo je da prisustvo nekih tema može da bude pokazatelj koliko je nečiji odnos dubok:

* Strahovi

Kada imate potrebu da se poveravate o onome što vas trenutno muči, plaši ili vam uliva nesigurnost znači da pored sebe imate osobu od poverenja.

* Neprijatni trenuci

Ako s partnerom možete da razgovarate o neprijatnim momentima koji su vam se desili tokom života, ili o onim najsramotnijim, kojih se i sami stidite, znači da imate zdrav odnos.

beba-za-blog

* Detinjstvo

Prepričavanje uspomena iz detinjstva je nešto u čemu ćete oboje uživati i verovatno se slatko ismejati. Ali ona su i pokazatelj da ste spremni da nekome otkrijete „malog“ čoveka iz prošlosti.

povke-3

* Politički stavovi

Nije suština da se slažete oko svakog političkog stava, nego da ste slobodni da jedno drugome iznosite šta mislite, i to bez okolišanja i zadrške.

* Prethodne veze

Niko ne voli da priča o bivšim ljubavima niti da sluša o njima. Ali dobro je kada se one spomenu u kontekstu koji ne izaziva ljubomoru, nego upravo suprotno – pokazuje da vam više ništa ne znače.

 

dz3

* Porodični život

Važno je da znate kakav odnos vaš partner ima sa svojom porodicom, kako su ga vaspitavali. Od toga može da zavisi i odnos sa vama.

Advertisements
 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

 
%d bloggers like this: