RSS

Ostvarite Vaše ciljeve – unapredite komunikaciju i naučite da kako da efikasno rešavate svoje probleme na poslu i u porodici

10 maj

trening - 3

Dragi Moji,

U periodu od 31. maja do 2. juna, u hotelu Constantine the Great, u Beogradu, održaće se trening „Moć efikasne komunikacije 2018„.
Trening vodi Dragan Savić,  strateški savetnik domaćih i multinacionalnih kompanija, trener, ključni govornik i predavač na brojnim međunarodnim konferencijama na temu komunikacije i ponašanja u kriznim situacijama, gostujući predavač na Univerzitetu DOBA/Slovenija i Farmaceutskom fakultetu u Beogradu.

Bilo da su u pitanju poremećeni odnosi u porodici, na radnom mestu, ili u nekom drugom životnom okruženju, program „Moć efikasne komunikacije 2018“ daje konkretna i veoma efikasna rešenja za njihovo prevazilaženje.

.

Trening „Moć efikasne komunikacije 2018“ je po svom sadržaju ekskluzivan, rađen je tako da bude potreban eliti i sadrži objedinjena znanja koja se u toj formi ne mogu pronaći na drugom mestu. Za učesnike, trening predstavlja potpuno novo i veoma vredno iskustvo.

.

Pozivam Vas da Vi i Vaši saradnici uzmete učešće na ovom treningu – koristi po učesnike su dalekosežne, trening predstavlja novo vredno i jedinstveno iskustvo, a po efikasnosti daleko prevazilazi, po nazivu, srodne treninge koji se nude na tržištu.

.

Sadržaj programa i sve bitne informacije koje se odnose na organizaciju ove obuke, možete da pogledate u prilogu ili putem linka:

Prilikom prijavljivanja pošaljite i promo kod SASAMpk0003DS052018 i za jednu kupljenu kotizaciju dobićete dva mesta za učešće na ovoj jedinstvenoj obuci. Ponuda važi za prijave do 15. maja.

Ukoliko Vam je potrebna još neka informacija pozovite na 063 327 317 ili pišite na kriznekomunikacije@yahoo.com
Srdačan pozdrav,
 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers like this: