RSS

TOP JOB – Sajam zapošljavanja u Novom Sadu

06 okt

TOP JOB NS

SAJAM ZAPOŠLJAVANJA TOP JOB
10. i 11. oktobar 2018.
U Media Info Centru Novi Sad održana je konferencija za novinare povodom predstojećeg sajma zapošljavanja TOP JOB, koji će se održati 10. i 11. oktobra u novosadskom hotelu Park.

Sajam zapošljavanja TOP JOB organizuje se u Beogradu već osam godina, a zamišljen je kao događaj na kojem kompanije imaju mogućnost da se predstave kao poželjni poslodavci i samim tim privuku najbolje kandidate. Namenjen je svima koji traže posao ili žele da promene radnu sredinu. Organizatori sajma su agencije Belexpo plus i Backup uz podršku Nacionalne službe za zapošljavanje filijala Novi Sad.
Na konferenciji za novinare govorili su Marina Antić, projekt menadžer u agenciji Backup, kao i Aleksandar Samonig, generalni direktor kompanije Ecovis.
Tokom dva dana sajma zapošljavanja kandidati će imati priliku da dostave svoje biografije velikom broju kompanija koje posluju na području Vojvodine, ali i cele Srbije (Tarkett, Apatinska pivara, Patent Co, Netex, Transcom, Ecovis…). Neophodno je doneti biografiju, a ukoliko posetioci nisu sigurni kako da je napišu, dobiće pomoć od službenika Nacionalne službe za zapošljavnje filijala Novi Sad.
Marina Antić istakla je da poslodavci koji učestvuju na sajmu zapošljavnaja traže radnike različitih profila. Reč je o ozbiljnim kompanijama koje ispunjavaju sve obaveze prema radnicima, ali traže odgovornost i predanost poslu.

Reklame :

  1. Besplatan kurs Nemačkog jezika
  2. Ritual of seductionRitual of seduction

TOP JOB mnogima će biti prvi korak ka zasnivanju radnog odnosa i zato je važno predstaviti se na najbolji način:
„Svi koji koriste društvene mreže treba da obrate pažnju, pre svega na svoj Linkedin profil, jer Linkedin je mreža koja zapravo vas predstavlja u tom profesionalnom svetlu. Naravno ukoliko imate Fejsbuk i Instagram profile, potrudite se da to bude sa ličnim pečatom, ali i da ti profili budu pristojni, jer često poslodavci odu i pogledaju vas na društvenim mrežama. Društvene mreže su ogledalo vas“. 

ACA Samonig-
Generalni direktor kompanije ECOVIS Alexander Samonig rekao je da traže poljoprivrednike i u planu im je da u narednim mesecima zaposle više radnika. Na sajmu zapošljavanja prikupljaju informacije i biografije, a najbolje kandidate zovu na razgovor za posao.
„Mi želimo da nađemo najbolje, logično, najbolje moramo i platiti, a očekujemo puno. Balans mora da postoji i to je ključna stvar“.

Više informacija o sajmu zapošljavanja TOP JOB moguće je pronaći na FB stranici :Zaposlimo Srbiju

 
Ostavite komentar

Objavljeno od strane na 6. oktobra 2018. in Najnovije vesti-News, Zaposlimo Srbiju

 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers like this: