RSS

Proizvedeni uređaji protiv Korone u Srbiji

05 apr

Vlada masina 1

Oduvek smo imali odlične naučnike, inovatore kao i preduzetnike.

Vladimir Ćalić naš dragi kolega je proizveo sledeće tipove mašina :

– Šalterski UV BOX – sterilizacija UV zracima za dokumenta, novčanice, papire, dokumenta, koji radi na principu dvostrukog ulaza, na jednoj strani klijent stavi dokumenta, zatvori, sterilizacija se izvrši, a na drugoj strani službenik preuzme dokumenta. Ovaj uređaj najveću primenu ima u posti, banci, MUP, I drugim ustanovama koja zahtevaju prijem dokumenta.

– UV Box manji – Manji box u kom možete da sterilišete predmete, manjih dimenzija, pogodni za kancelarije

– UV Box Veci, kao I manji box, ima osnovnu ideju da može da steriliše različite predmete. Npr, sterilizacija kesa ili dostave hrane koju ste naručili. Samo se stavi u kutiju I za par trenutaka sve unutar boxa je sterilisano.

– UV Garderober – ideja za ovaj proizvod je nastala tako sto nam je bio potreban efikasan način da sterilišemo garderobu nakon nošenja, kako bi smanjili mogućnost prenosa virusa preko same garderobe.

– Otvoreni UV sterilizator – izvor zračenja na otvorenoj površini, koji zahteva da je površina prazna I onda se steriliše celokupna prostorija. Brza sterilizacija prostora, bez hemijskih sredstava. Ovo se koristi već u skoro svim bolnicama, a naša misija je da napravimo dostupno svima kojima je potrebno u ovom trenutku za kucnu ili kancelarijsku upotrebu.

 

Uredaj je potpuno automatizovan i može se integrisati u pametne kuće. Uređaj se može kontrolisati preko glasa ili preko mobilnog telefona, naravno postoji i jednostavan interfejs koji ponavlja poslednja podešavanja pritiskom na „crveno dugme“. Snaga aparata je 60W sa dva izvora zračenja tako da osiguravaju ravnomernu sterilizaciju predmeta. Pored toga uredja je opemljen magnetnim vratima kao i sistemom koji u slučaju otvaranja vrata prekida sterilizaciju samim ti obezbedjuje da zračenje ne izlazi van predviđenog prostora.

Uredaj je jednostavan i poseduje samo jedno dugme i softver koji je nasetovan za suzbijanje korona virusa u roku od 8s, a setovanja se mogu menjati putem aplikacije koja funkcioniše na IOS i android platformama.

Vlada masina 2

 
Ostavite komentar

Objavljeno od strane na 5. aprila 2020. in Najnovije vesti-News

 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers like this: