RSS

Dotirano putovanje za studente – Prag 6 dana/3 noćenja za samo 59 eura

Dotirano putovanje – Prag 6 dana/3 noćenja

Dotirano putovanje    

Prag 6 dana/3 noćenja 

PRAG, glavni grad Češke Republike i jedan od najpopularnijih gradova u Istočnoj Evropi. Sagrađen je pokraj reke Vltave i ima oko 1,2 miliona stanovnika. Njegova privlačnost je u 600 godina staroj arhitekturi netaknutoj tokom ratova. Centar grada je pod zaštitom UNESCO-a.

Postoji novi i stari deo grada. Stari deo je lavirint aleja, kaldrmskih ulica i prolaza. Novi deo grada kontrast je starom po svojoj modernoj arhitekturi. Prag je danas prvorazredna turistička destinacija. Arhitektura Praga je raznovrsta, od romaničke, gotičke, renesansne, barokne, rokoko, klasicistične, do pravaca XX veka secesije i kubizma.

Cena aranžmana po osobi :                                                               

Polazak

  07.12.

21.12.

Hotel***               ND

1/2, 1/3

59 €

59 €

Legenda:  ND – noćenje sa doručkom

Sve cene izražene su u eurima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za efektivu na dan uplate. Prikazana cena važi za članove ZPU studenata Beograda. Studenti koji nisu uplatili članarinu mogu to učiniti u prostorijama ZPU-a, svakog radnog dana od 9 do 15h. Uplate se vrše u prostorijama ZPU studenata Beograda, Balkanska 4/I.

Aranžman  obuhvata:

Ø     prevoz modernim turističkim autobusom (klima, DVD, audio oprema)

Ø     smeštaj u hotelu Golf *** na bazi 3 noćenja sa doručkom (švedski sto)

Ø     usluge pratioca grupe i lokalnog vodica u Pragu

Ø     razgledanje i obilazak prema opisu programa

Ø     rezervaciju i agencijske usluge

Aranžman ne obuhvata:

Ø     fakultativne izlete

Ø     individualne troškove

Ø     ulaznice za posete lokalitetima

Ø     međunarodno zdravstveno osiguranje ( 700 dinara)

Način plaćanja:

Ø  ukupan iznos aranž. u din. protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za efektivu na dan uplate

Ø  50% prilikom rezervacije,a ostatak 10 dana pre putovanja

Cene fakultativnih izleta:

Ø  krstarenje Vltavom – u trajanju od cca 2 h sa ručkom (švedski sto) i vodičem – 20 €

Ø  češka nacionalna večera u pivnici – 15 €

Ø  Karlove Vari + poseta pivari Kruševice – celodnevni izlet sa vodičem – 25 €

Ø  dvorac-zamak Troja-poludnevni obilazak sa vodičem i ulaznicom – 10 €

Ø  minimum za realizaciju fakulativnih izleta je 30 putnika

Opis hotela:

Hotel Golf ***

Ø  oko 6 km od centra grada, na liniji tramvaja br. 9 i 10, 10 stanica do centra,oko 15 minuta vožnje, odlična veza iz centra noćnom linijom tramvaja do hotela – na svakih pola sata .

Ø  odlična lokacija, hotel je lepo opremljen sa restoranom(švedski sto), kafe i lobi barom, internet kafe, parking,,sportski tereni.

Ø  sobe 1/2,1/3 : telefon, SAT TV, klima, kupatilo TWC.

Ø  na liniji tramvaja 9 nalazi se stanica(Andel) žutog metroa, gde se ujedno nalazi i šoping centar .

Ø  www.hotel-golf.cz


Program putovanja:

Dan 1-2 (07.-08.12.): BEOGRAD – PRAG
Polazak iz Beograda sa velikog parkinga Sava centra u 22:00 h. Putovanje preko Mađarske i Slovačke sa usputnim zadržavanjima po potrebi grupe.
Dolazak u Prag oko 12:00 časova. Najkasnije do 13:00 h smeštaj u hotel. Odmor. U 15:00 h polazak ispred hotela na Info City tour “gde-šta-kako” za prvo upoznavanje grada pešačka tura – Vaclavske namjesti, Orloj, Staleško pozorište, Starogradski trg gde se divimo Astrološkom satu, legenda o majstoru Hanusu, Tinska katedrala, kula Barutana, sa šetnjom pored Vltave kroz čuveni praški Geto Josefov, šetnju završavamo kod Karlovog mosta i Univerziteta iz 1348.g…
Slobodno vreme za individualne aktivnosti (odlazak do šoping centra) i mogućnost fakultativnog odlaska u jednu od poznatih Praških pivnica na večeru ili u neki od klubova.Noćenje.

Dan 3(09.12.): CITY TOUR

Doručak. 09:00 CITY TOUR – Put českih kraljeva : dvorac Hradčani – iz IX veka, rezidencija „vladara Češke“, katedrala sv.Vita, bazilika sv. Djordja, Zlatna ulica.
Našu šetnju nastavljamo Hradčanskim Trgom, Nadbiskupska palata, Švarcenberška palata, Stub kuge… Silazak na „Malu Stranu“.
Prolazimo pored monumentalne barokne crkve sv. Nikole, Mostečkom ulicom preko Karlovog mosta iz XIV veka u „stari Prag“ do Klementinuma i Univerziteta iz 1348 godine …Šetnju završavamo kod starogradskog trga.

U 14:00 h početak fakultativnog obilaska –  krstarenje Vltavom sa ručkom (švedski sto) na brodu u trajanju od cca 2h . Slobodno vreme za šetnju i ostale individualne aktivnosti.Noćenje.

Dan 4(10.12.): PRAG – KARLOVE VARI

Doručak. U 09:00 fakultativan odlazak do najčuvenije banje u Evropi Karlove Vari.
Pored fenomenalne banjske arhitekture i termalnih kolonada – koje su bile uzor mnogim banjama Evrope, obilazak ruske crkve Sv. Petra i Pavla. Poseta fabrici piva Kruševice. Povratak u Prag oko 20:00 h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti (odlazak do šoping centra) i mogućnost odlaska u jednu od poznatih Praških pivnica ili u neki od klubova.Noćenje.

Dan 5-6(11.-12.12.): PRAG – BEOGRAD

Doručak. Napuštanje hotela do 10:00 h i fakultativni odlazak do dvorca – zamka Troje (poludnevni izlet). Po povratku slobodno vreme zaindividualne aktivnosti( šoping). Polazak iz Praga za BEOGRAD u kasnim  poslepodnevnim satima. Vožnja kroz Češku, Slovačku, Mađarsku  sa usputnim pauzama po potrebi.
Dolazak u Beograd u  jutarnjim satima .

NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM:  od 19. decembra 2009. u zemlje Šengenskog sporazuma bez vize mogu ući građani Republike Srbije koji poseduju nove (biometrijske, crvene) pasoše. Putnici koji nameravaju da putuju sa starim plavim pasošima u obavezi su da individualno pribave turističku vizu za Republiku Češku (taksa iznosi 35 € i plaća se direktno u Ambasadi prilikom apliciranja). Molimo putnike da se blagovremeno informišu o potrebnoj dokumentaciji kod Ambasade Republike Češke. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja češke šengen vize i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl. 12 Opštih uslova putovanja agencije OMNITURS.

Ovaj program je radjen na bazi minimum 45 prijavljenih putnika. U slucaju promena na monetarnom trzistu, trzistu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre pocetka putovanja.

 

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
<span>%d</span> bloggers like this: