RSS

IV FORUM KVALITETA – 2. oktobar 2013. godine

04 sep

 

 

 

Poštovani,

 

Nastojeći da svojim članovima obezbedi informacije o novim trendovima u oblasti kvaliteta i standardizacije, Privredna komora Beograda i sertifikaciona kuća Quality Austria Center, organizuju i pozivaju Vas na:

 

2. oktobar  2013. godine,  Kneza Miloša br.12, sala na VI spratu, sa početkom u 10 časova.

 

PRIJAVA UČEŠĆA

 

koji će biti održan 02. oktobra 2013. godine u Privrednoj komori Beograda, Kneza Miloša br.12 u sali na VI spratu, sa početkom u 10 časova.

 

Forum je međunarodnog karaktera i kao i prethodnih godina, teži da privrednim subjektima koji prate svetske trendove i svoje poslovanje usklađuju sa zahtevima tržišta, pruži mogućnost da se informišu o aktuelnim temama iz oblasti kvaliteta i standardizacije.Forum okuplja predstavnike uspešnih organizacija koje su sertifikovale sisteme menadžmenta prema zahtevima međunarodnih standarda i sistema (ISO 9001, ISO 22000, IFS, FSSC 22000, HACCP sistem, ISO 14001, ISO 50001, OHSAS 18000 i dr.) kao i predstavnike organizacija koje su učestvovale u projektu Austrijske agencije za razvoj (ADA), Centra za poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta Privredne komore Beograda u partnerstvu sa Quality Austria Center-om. Forum je namenjen i svim zainteresovanim sadašnjim i potencijalnim klijentima Quality Austria Center-a ali i učesnicima iz akademskih i partnerskih organizacija iz sfere obrazovanja i razvoja primene međunarodno priznatih standarda.

Futura- Saša Mihajlović

Na četvrtom quality austria Forumu  razmatraće se revizija standarda ISO 9001 – nova struktura zahteva i moguća isključenja iz obima sertifikacije;  upravljanje kontinuitetom poslovanja (BCM) i ocena rizika u sistemu menadžmenta sigurnosti informacija. Takođe, učesnici će imati prilike da se upoznaju sa primerima iz prakse i to iz dobre poljoprivredne prakse (GLOBAL G.A.P.), preduslovnih programa u oblasti bezbednosti hrane i primeni metoda poboljšanja procesa (5S i KAIZEN). Na Forumu će biti analizirani i standardi ISO 10015 i ISO/TR 10013 – uputstva za obučavanje i dokumentaciju.

 

Učešće na Forumu kvaliteta BEZ KOTIZACIJE omogućili su Vam Privredna komora Beograda i sertifikaciona kuća Quality Austria Center.

 

Uzmite učešće u radu IV qualityaustria Foruma popunjavanjem prijave na http://qa-center.net/online-prijavljivanje-i-upitnici/prijavljivanje-ucesca-na-forumu/   do 26. septembra 2013. godine kada će svi učesnici čija prijava bude prihvaćena dobiti potvrdu putem elektronske pošte. Imajući u vidu da je kapacitet slobodnih mesta ograničen, a da je broj zainteresovanih učesnika veliki, molimo Vas da se prijavite i obezbedite sigurno učešće za Vas ili Vašu organizaciju. (Program u prilogu)

 

Za dodatne  informacije možete se obratiti Centru za poslovno obrazovanje i unapređenje kvaliteta,  Jeleni Radić, tel: 2641-355/ lokal: 179, e-mail: jelenar@kombeg.org.rs

 

 
 

Postavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.