RSS

KONKURS ZA STAŽIRANJE U HARTEFAKT FONDU

18 feb

 

 

HARTEFAKT FOND POZIVA SVE ZAINTERESOVANE STUDENTE I STUDENTKINJE ZAVRŠNIH GODINA I DIPLOMCE STUDIJA HUMANISTIČKIH I POLITIČKIH NAUKA DA POŠALJU PRIJAVE ZA TROMESEČNI PROGRAM STAŽIRANJA, UZ MOGUĆNOST OSTVARIVANJA KASNIJEG RADNOG ANGAŽMANA.

Konkurs za stažiranje u Hartefakt Fondu

Hartefakt Fond (HF) je regionalna organizacija koja podstiče, podržava i povezuje kreativne i progresivne snage koje doprinose demokratizaciji i evropeizaciji Balkana. Posvećen je izgradnji otvorenih i slobodnih društava kroz kreativnu razmenu i razmišljanje o važnim društvenim temama, kao što su sloboda izražavanja, održiva regionalna saradnja, kao i jačanje kritičke svesti i društveno-političke odgovornosti. Kroz svoje programe HF kritički preispituje i zalaže se za poboljšanje položaja manjina i marginalizovanih grupa stanovništva, podržava razvoj regionalne kulturne saradnje kao i aktivnu saradnju civilnog društva i javnih institucija.

Hartefakt Fond predstavlja kreativno radno okruženje koje podržava aktivno sticanje novih znanja i razvoj individualnog i profesionalnog iskustva. Detaljna zaduženja svakog učesnika/ce u okviru programa stažiranja biće određena na osnovu njegovih/njenih ličnih interesovanja i aktuelnih potreba HF.

 

Stipendije 2014

Ko može da se prijavi i kako?

Poziv je otvoren za studente i studentkinje završnih godina studija humanističkih i političkih nauka, kao i one koji su nedavno diplomirali, a ispunjavaju sledeće uslove:

– znanje engleskog jezika

– poznavanje rada na računaru

– upoznatost sa političko-društvenom situacijom u regionu

– podržavanje generalnih ciljeva Hartefakt Fonda.

Prijavu koja sadrži motivaciono pismo i CV treba poslati najkasnije do 24. februara 2014. godine, na e-mail adresu nevena@heartefact.org, sa naznakom: „Za stažiranje“.

Kandidati koji uđu u uži izbor u periodu od 25. do 28. februara biće pozvani na intervju i testiranje. Program stažiranja počinje tokom marta 2014. godine.

 

* Za dodatne informacije možete se obratiti na e-mail adresu nevena@heartefact.org.

 

 
 

Postavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.